Vidensbasen

Holdbarhed

Langtidsholdbare byggematerialer af fibercement

Cembrits byggematerialer af fibercement er både bemærkelsesværdigt stærke og samtidig resistente over for omtrent alle miljøer og påvirkninger. Det gør dem til et ideelt byggemateriale til alle typer af uden- og indendørs vægbeklædning og tagdækning. Dermed lever Cembrits fibercement-produkter op til byggebranchens krav om omkostningseffektivt og langtidsholdbart byggeri. De bevarer styrke, tekstur og farve i mange, mange år og skal aldrig males, lakeres eller have anden overfladevedligeholdelse.

Ikke-brændbare

Cembrits fibercement-plader er ikke-brændbare og klassificeret med EN 13501-1.

Diffusionsåbne

Vores fibercement absorberer og frigiver fugt uden det påvirker fibercementens holdbarhed. Det gør Cembrits byggematerialer ideelle til alle typer af udendørs overflader.

Sikkerhed langt ud i fremtiden

Hvis der engang om mange årtier opstår behov for at supplere eller udskifte Cembrits fibercement-plader i en bygning du har ansvar for, er det nemt at identificere hvilket produkt der er tale om. Alle vores produkter er forsynet med sporbare produkt-ID’er som er nyttige for fremtidigt renoverings- og genbygningsarbejde. Og ved nedrivning og bortskaffelse.