Vidensbasen

Bæredygtighed

Cembrit hjælper dig med at være bæredygtig

Bæredygtigt byggeri handler om mere end energi – det handler om at skabe de bedst mulige rammer for byggebranchen – både på det miljømæssige, praktiske, sociale og økonomiske niveau.  

Når du vælger et Cembrit-produkt, bidrager det på rigtig mange områder til den samlede bæredygtighed i dit byggeri, for vores produkter er lavet af naturmaterialer, frembragt under miljørigtige forhold og med fokus på minimering af ressourcer i både produktion og anvendelse.  

Som virksomhed er vi kommet langt ift. bæredygtig produktion af byggematerialer, og vi leverer i dag produkter til både DGNB-certificerede og svanemærkede byggerier. Men der vil altid være områder, som vi kan optimere, og derfor er det vores mål kontinuerligt at arbejde på at fremme bæredygtighed i alt, hvad vi gør. Ikke blot for os selv, men også for byggebranchen som helhed og samfundet generelt.  

Gå på opdagelse

Bæredygtigt byggeri er alt andet end kedeligt, og i menuen til venstre kan du læse meget mere om Cembrits produkter, miljøvaredeklarationer, produktionssystemer, genanvendelse og de mange andre områder, hvorpå vi yder en aktiv indsats for at gøre en grøn forskel. Klik dig frem, og rid med på den grønne bølge…