Cembrit Facadeskruer

For at sikre korrekt og hurtig montage tilbyder vi indfarvede skruer, der passer til farven på din valgte facadeplade.

Cembrit facadeskruer er lavet af rustfrit stål (A2) og udviklet til at sikre en hurtig montage. På skruernes spids er en pakning, der sikrer, at skruerne monteres centralt, og indtrængning af vand minimeres. CL-SW 4,5 x 30/36 mm med panhoved og torx kærv til montering af facadeplader på træunderstøtninger og CL-SW 4,5 x 41 mm til montering af brædder på klink på træunderstøtninger.

Hvis Cembrit Facadeplader monteres i kystnære områder, hvor der er større risiko for rustdannelse på skruerne, fås Cembrit Facadeskruer desuden i rustfrit stål (A4) SL-SW 4,8 x 40 mm.

Som alternativ til montering på træunderstøtninger kan Cembrit Vingeskrue anvendes. Vingeskruen er selvborende og kræver derfor ikke, at der er forboret. CL-SWW 4,9 x 38 mm med panhoved og torx kærv.

Til montering på stålunderstøtninger med profiler ≥ 0,55 mm bruges CL-SS 4,8 x 29 mm.

Cembrit EPDM

Cembrit EPDM (3 x 30/50 mm og 3 x 90/100 mm) til montering mellem facadeplader og understøtning.

Cembrit Afslutningsprofiler

Som en del af vores omfattende sortiment af tilbehør har vi et stort udvalg af afslutningsprofiler til alle vores facadeplader. Profilerne giver et æstetisk flot slutresultat på alle typer bygninger.

Afslutningsprofilerne fås umalet eller i en række standardfarver og udvalgte specialfarver. Overfladen er enten prælakeret eller pulverlakeret.

Værktøj

Cembrit Håndklipper til skæring af Cembrit planker med en flot finish.

Cembrit Gecko bræddeholder til nem montering af Cembrit planker.

Cembrit Klinge: 160, 190, 216 og 250 mm. Klingen kan genopslibes.

Cembrit Dyvelbor: 7 x 35/70 mm og 8 x 35/70 mm

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure