Træbeklædning - Cembrit

Forny facaden

Hos Cembrit kan vi tilbyde forskellige produkter som alternativ til traditionel træbeklædning på facade, gavle, udhæng eller til legehuse, brændeskur osv. Cembrit planker har samme struktur og udseende som traditionel træbeklædning og bruges især på facader i stedet for almindelig træprodukter.

Flere fordele med Cembrit planker

Cembrit planker har flere fordele i forhold til traditionelle træbeklædning. Brædderne er så godt som vedligeholdelsesfrie, de er nemme at tilpasse og hurtige at montere, de slår sig ikke og nedbrydes ikke af vejrets påvirkning. Det vil sige, at brædderne ikke kan brænde, de rådner ikke og afviser effektivt insektangreb. I modsætning til alm. træbeklædning leveres Cembrit planker færdigmalede med stærk og vejrbestandig acrylmaling der fås i 14 forskellige farver. Derudover findes de som en umalet variant. Brædderne kan, som andet træ beklædning, tilpasses med en alm. håndsav og sømmes op uden forboring.

Komplet sortiment 

I vores sortiment af tilbehør til Cembrit planker og Cembrit paneler findes både profiler, reparationsmaling, skruer og værktøj, der anvendes til detajler og afslutninger overalt på huset.