PRODUKTNYHED: Ny facadeplade med 3D-effekt

Cembrit introducerer et nyt facadeprodukt med et tredimensionelt udtryk og en karakteristisk og naturlig overflade. Cembrit Patina Inline er et godt match til byggeriets efterspørgsel på facader, der tilfører bygninger karakter og dybde og indgår i et harmonisk og spændende samspil med omgivelserne. Nyheden præsenteres på Building Green Copenhagen den 30. og 31. oktober på Cembrits stand.

Facader med et karakteristisk og autentisk udtryk vinder i stigende grad indpas i byggeriet. Flere arkitekter i Europa efterspørger byggematerialer, der falder naturligt ind i omgivelserne og efterlader et dynamisk og levende udtryk, der patinerer og ændrer udseende over tid. Grundet stigende efterspørgsel har Cembrit udviklet serien Cembrit Patina Design Line, og tilføjer nu endnu et produkt, hvis design henter inspiration fra lineære linjer i landskabet:

- En del arkitekter arbejder på at skabe bygninger med dynamiske og levende udtryk, der er tro mod naturens foranderlighed, og lader sin fremtoning forme i takt med årenes gang. Cembrit Patina Inline er et nyt produkt i den nye produktserie, og lige som de andre produkter har den et naturligt og stilrent design. Men den nye plade giver, med en iøjnefaldende geometrisk og tredimensionel effekt, i endnu højere grad mulighed for at tilføre dybde og et dynamisk udtryk til facaden. Derudover er overfladens linjer med til at skabe en fascinerende skyggeeffekt, når lyset passerer i løbet af dagen, fortæller Karsten Østergaard Larsen, Salgsdirektør ved Cembrit.

Cembrit Patina Inline - lodret og vandret

Facadepladen kan monteres på kryds og på tværs og den kan kombineres med de øvrige modeller i Cembrit Patina Design Line, og disse kombinationsmuligheder åbner op for et væld af designmuligheder med forskellige vinkler, mønstre og farver, der fremhæver de arkitektoniske linjer i byggeriet.                       

Robust materiale med minimalt vedligehold

Cembrit Patina Inline er facadeplader i miljøvenlig fibercement med høj slidstyrke og lang levetid. Pladerne er lavet af samme stærke materiale, som man kender fra de øvrige facadeplader i Cembrit Patina Design Line (herunder den velkendte og populære Cembrit Patina (Original). De er ubrændbare klassificeret med brandklasse A2,s1-d0 iht. EN 13501-1:  

- Cembrit Patina Inline fremstilles af robuste og holdbare materialer, der medfører, at produktet kan modstå vejr-og slidpåvirkninger i årtier. Én af de eftertragtede produktfordele er et lavt vedligeholdelsesbehov. Facadeprodukterne i Cembrit Patina Design Line kan desuden monteres på lavenergibyggerier og er nemme at monteres og uden behov for specialværktøj, fortæller Karsten Østergaard Larsen, Salgsdirektør ved Cembrit.

Cembrit Patina Inline leveres i tre forskellige tidsløse farver. Pladen er gennemfarvet, og alle udskæringer får derfor samme nuance som kanterne med et fuldendt helhedsindtryk til følge.

Cembrit deltager på Building Green på onsdag og torsdag den 30. og 31. oktober i Forum København, hvor der er rig mulighed for både at se og høre mere om Cembrit Patina Inline på stand 27.

Cembrit Patina Inline - close up

Fakta om Cembrit Patina Inline

  • Tre farver i sand og grå nuancer: P050, P070 og P545
  • Fire standardstørrelser (1192/1250 x 2500/3050)
  • Facadedesign med et autentisk udtryk og markante linjer
  • Dynamisk tredimensionel effekt

Nærmere produktinfo følger i nærmeste fremtid på cembrit.dk