NYHED: Velkommen til René Lennert og Rune Jespersen

Vi byder varmt velkommen til Rune Jespersen og René Lennert, som netop er tiltrådt i stillingerne som henholdsvis Projektkonsulent og Cembrit Mester Konuslent hos Cembrit.

Rune Jespersen er ny projektkonsulent

Runes primære arbejdsområde bliver at varetage kontakten til arkitekter, entreprenører og rådgivere på Sjælland. Han vil desuden være ansvarlig for at fastholde og udbrede kendskabet til Cembrits produkter i forbindelse med projektbeskrivelser og projektsalg.

Rune kommer med indgående indsigt i branchen. Han er i sin tid uddannet glarmester, men har sidenhen videreuddannet sig inden for bl.a. projektledelse og forretningsudvikling. Senest har han arbejdet som projektsælger hos Hansen Lellinge A/S og Rationel Vinduer A/S og har desuden været ansat som teknisk sælger hos Dafa A/S. 

Cembrit Projektkonsulent - Rune Jespersen

Rune Jespersen Projektkonsulent, Arkitekter - Sjælland, Lolland Falster Telefon: 40 132 313 E-mail: rune.jespersen@cembrit.dk

René Lennert er ny konsulent for Cembrit Mester

René bliver ansvarlig for salg af Cembrits produkter til tag og facade til tømrermestrene på Sjælland, og derudover skal han stå for opbygning og vedligeholdelse af gode og værdiskabende relationer til tømrermestrene.

René bringer en solid indsigt i kundernes hverdag med sig, idet han tidligere selv været tømrermester med eget firma, og senest har han arbejdet som rådgiver og salgskonsulent i byggebranchen hos virksomheden Knauf A/S.

Cembrit Mester Konsulent - René Lennert

René Lennert, Cembrit Mester konsulent, Sjælland Telefon: 24 900 720 E-mail: rene.lennert@cembrit.dk

 

Vi ser frem til et godt samarbejde til glæde for Cembrits kunder.

 

Se mere om Cembrit Projekt her og Cembrit Mester her