NYHED: Udvidet vindspærreprogram - ny mere håndtérbar variant

En flot facade er naturligvis prikken over i’et, men det er vindspærren, der beskytter bygningen og gør konstruktionen sund og holdbar. Cembrit Windstopper er en uorganisk, diffusionsåben, fugtafvisende og langtidsholdbar fibercementplade, hvilket sikrer at pladen er funktionsdygtig i hele konstruktionens levetid, og at pladens styrkemæssige egenskaber ikke forringes. Den CE-mærkede og MK-godkendte vindspærreplade er brandhæmmende og modstandsdygtig over for råd og svamp og den nedbrydes ikke i fugtigt vejr.

Udvidet sortiment

De mange MgO-sager har medført stor efterspørgsel på Cembrits sikre og gennemtestede vindspærreplader, og for at imødekomme markedet har Cembrit nu videreudviklet sortimentet, bl.a. med det monteringsvenlige pladeformat 600 x 2400 mm i både Extreme- og Basic-serierne:

 

Cembrit Windstopper Extreme kan stå uafdækket udendørs i op til seks måneder og holder både vind og fugt ude, selv under de mest voldsomme vejrforhold. Extreme-pladen er desuden med til at øge konstruktionens stabilitet, da den optager skivevirkning. Vindspærrepladerne kan både skrues og sømmes op, kan monteres bag delvist åbne facader og opfylder brandkrav om klasse 1-beklædning. Tykkelsen er 9 mm og størrelsen 600 x 2400, 1200 x 2400, 1200 x 2700 og 1200 x 3000 mm.

 

Cembrit Windstopper Basic er en 9 mm tyk vindspærreplade, der i særlig grad anvendes til opbygning af vind- og vandtætte lag i ydervægskonstruktioner og har brandgodkendelse. Pladen kan både skrues og sømmes op. Den kan stå uafdækket udendørs i op til tre måneder. Størrelserne er 600 x 2400, 1200 x 2400, 1200 x 2700 og 1200 x 3000 mm.

 

Cembrit Windstopper Light kan stå uafdækket udendørs i op til en måned og egner sig særligt godt som vindspærre i lette konstruktioner i parcelhuse. Den fås i tykkelserne 4,5 og 6 mm og er derfor meget nem at arbejde med. Både sømning, skrue- og klammemontering kan anvendes. Pladestørrelse 1200 x 2700 mm.

 

Cembrits konsulenter og tekniske afdeling er til rådighed med vejledning både før, under og efter montagen, og Cembrit Windstopper er omfattet af 15 års fuld Cembrit Garanti.

 

Se mere om Cembrit Windstopper her