NYHED: Stor Toscana-ordre til Cembrit

I disse måneder monteres 3.800 kvadratmeter sort Toscana-tag i Egeskoven i Glostrup. Tag- og facadeproducenten Cembrit leverer de mange tagplader, som er en nyfortolkning af den traditionelle bølgeplade.

Egeskoven i Glostrup gennemgår i øjeblikket tagskifte på i alt 36 rækkehuse og ejerlejligheder. Boligerne er opført i 1993 og istandsættes nu med 3.800 kvadratmeter Cembrit Toscana-tag.

- Vi er stolte af, at Toscana-pladen skal erstatte de tidligere bølgeplader i Egeskoven. Toscana er netop designet som et moderne og minimalistisk alternativ til den klassiske bølgeplade og kommer til sin fulde ret på et så stort areal, hvor boligerne kommer til at fremstå som nye efter renoveringen, siger Søren Beier, salgskonsulent hos Cembrit A/S.

Første gang med Toscana
Jydsk Tagbyg A/S står bag tagrenoveringen, og selvom det er første gang tagfirmaet står for at montere Toscana-taget, skrider projektet planmæssigt frem:

- Som alt andet nyt kræver det selvfølgelig lidt ekstra tid i starten at sætte sig ind i et nyt produkt og montagevejledningen. Efter vi er blevet færdige med de første boliger – og har fået oparbejdet en god rutine – forløber arbejdet dog upåklageligt. Ellers har vi løbende en god dialog med Cembrits tekniske afdeling, der er behjælpelig med gode råd og sparring undervejs, siger Jack Malm, projektleder og afdelingsleder fra Jydsk Tagbyg A/S.  

Han mener selv, at Toscana tilfører helt nyt liv til Egeskoven:

- Jeg synes bestemt, at det er en rigtig pæn plade, da profilerne har et andet udtryk, end hvad man er vant til at se. Den sorte farve spiller godt sammen med de røde mursten og giver fornyet liv til området. Selvom det er en mørk plade, er overfladen tilpas mat og robust, så den hverken bliver for skinnende eller forhindrer solen i at trænge ind mellem boligerne. Det er beboerne meget tilfredse med, slutter Jack Malm.

Jydsk Tagbyg har monteret 1000 kvm. ud af de i alt 3.800 kvadratmeter, og renoveringen forventes at stå færdig til december.

EgeskovenCembrit Toscana, Egeskoven, renovering


Fakta om Egeskoven i Glostrup

  • 36 rækkehuse og ejerlejligheder fordelt på 5 rækker
  • Samlet areal på 3.800 kvadratmeter
  • Jydsk Tagbyg står for tagrenoveringen, som Cembrit har leveret Toscana-plader til
  • Renoveringen forløber over seks måneder og forventes at stå færdig til december 2018

 

Læs mere om Cembrit Toscana her

 

For yderligere information kontakt venligst:

  • Jack Malm, projektleder og afdelingsleder, Jydsk Tagbyg A/S, 51182001, jm@jydsktagbyg.dk
  • Søren Beier, salgskonsulent, Cembrit A/S, 24 28 98 44, soren.beier@cembrit.dk
  • Presseservice: Kathrine Kanne, Publicity, 20 26 79 81, kathrine@publicity.dk

 

Om Jydsk Tagbyg A/S

Jydsk Tagbyg A/S har mange års erfaring inden for tømrer-og tagarbejde, hvor der lige siden starten i 1975 er blevet opbygget en stor faglig ekspertise inden for udskiftning af tage i fibercement, tegl og stål.

 

Jydsk Tagbyg A/S er beliggende i både Hasselager v/Aarhus og Brøndby v/København i egne kontorer og værkstedslokaler.

 

Læs mere på jydsktagbyg.dk