NYHED: Morten Rosager Andersen bliver adm. direktør for Norden

Cembrit byder velkommen til Morten Rosager Andersen, der netop er tiltrådt en nyoprettet stilling som administrerende direktør for Cembrits nordiske region. Cembrit har en vision om at udvikle og opbygge en ny regional struktur for Norden. Derfor indhenter byggematerialeproducenten en stærk og erfaren profil, der skal stå i spidsen for indsatsen i en nyoprettet stilling som administrerende direktør for Cembrits nordiske region.

Morten Rosager Andersen, 44 år, er netop tiltrådt en nyoprettet stilling som administrerende direktør for Cembrits nordiske region. Her kommer han til at spille en central rolle i opbygningen af Cembrits nye regionale struktur for Norden med fokus på professionelt kommercielt samarbejde og fælles processer.

Ansættelsen af Morten Rosager Andersen sker som et led i Cembrits nye regionale indsats, der skal styrke synergierne på tværs af regionerne. Arbejdet kræver en frontfigur for at føre landene tættere sammen, og det er en opgave, som Morten ser frem til at stå i spidsen for:

- Cembrit står i mine øjne med et utroligt stærkt udgangspunkt og er drevet af mange kompetente og dygtige medarbejdere i de enkelte regioner. Med min nye rolle ser jeg frem til at bringe regionerne endnu tættere sammen, så vi kan drage nytte af hinandens kompetencer, viden og ressourcer på tværs af landegrænserne, siger Morten Rosager Andersen.

Arbejdet med at strømline processer på tværs af landegrænser ligger ikke fjernt for Morten Rosager Andersen. Han kommer nemlig senest fra en stilling som direktør for VELFACs nordiske region, hvor han igennem ni år har haft fokus på at drive den kommercielle udvikling og regionalisere VELFACs faciliteter for at opnå en større organisatorisk helhed og vækst.  

- Jeg ser frem til at kunne trække på de erfaringer, jeg har fra min tid i VELFAC og fra byggebranchen generelt. Det er enormt interessant at få lov til at lære forskellige markeder godt at kende, da der er så mange særegne forskelligheder rundt omkring, der sammen bidrager til noget større. Det er en spændende udvikling, som Cembrit lige nu går i møde, og jeg glæder mig til at blive en del af det, forklarer han.

For Cembrit Danmark vil det nuværende setup og den eksisterende værdikæde fortsætte i samme form som hidtil.

- Det danske marked kommer til at fortsætte med den samme værdikæde, da vi fremadrettet skal arbejde videre på at sikre de flotte resultater, som Cembrit Danmark har opnået. Derudover kommer det danske marked til at drage fordel af regionaliseringen, da synergierne gerne skal føre til en større stemme, som gør, at vi kan blive ved at skabe merværdi for vores kunder, slutter Morten Rosager Andersen.

Morten er bosat med sin familie i Brabrand. Foruden sin stilling i VELFAC har han også tidligere stor erfaringer fra byggebranchen med sig bl.a. fra eurodan-huse.

Cembrit - Morten Rosager Andersen

Find Morten Rosager Andersens kontaktoplysninger her