NYHED: Glade vindere af Smil med HardiePlank

Kristian Herner Olsen er efter juryvurdering blevet udnævnt som vinder af Smil med HardiePlank-konkurrencen, og kan se frem til en spændende rejse til USA.

Den netop afsluttede Smil med HardiePlank-konkurrence er afsluttet med udnævnelsen af en dygtig vinder. Konkurrencen gik på, at man skulle lægge et før- og efterbillede af sit personlige HardiePlank-byggeri op på www.smilmedhardieplank.dk. Herefter gjaldt det om at få flest stemmer af sidens besøgende. Hele 46 husejere havde lagt billeder op af deres flotte og spændende HardiePlank-projekter. Vinderprojektet blev herefter udvalgt blandt de 10 projekter med flest stemmer af en jury bestående af medindehaver af Mannik & Storm A/S Arkitekter MAA, Ulrik Storm, Adm. Direktør ved Cembrit A/S Mogens Fisker og medindehaver af Nybolig Palle Ørtoft, Inge Ørtoft. Og det var, som sagt, Kristian Herner Olsen fra Holbæk, der løb af med sejren.

Kristian og Line modtager her sammen med deres 3 børn gavekort til deres USA-rejse. En spændende oplevelse, som familien glæder sig meget til at få sammen. Gavekortet overrækkes af Nils Primdal, James Hardie og Henrik Max Rasmussen, Cembrit. Vi ønsker rigtig god rejse!

Se vinderprojektet og de øvrige projekter med HardiePlank

Læs mere om fremtidens brædder HardiePlank