NYHED: Drømmehuset godt beskyttet mod vind og vejr

Bygningskonstruktøren Dennis Kim Petersen og hans kæreste Katrine Sørensen er i øjeblikket ved at bygge deres drømmehus på en grund i den lille nordjyske by Østervrå. Parret har i den forbindelse valgt Cembrits Windstopper som vindspærre bag husets murstensfacade, fordi Cembrit Windstopper er en rigtig stærk vindspærreplade, der blandt andet egner sig rigtig godt til selvbyg.

Dennis Kim Petersen og Katrine Sørensen påbegyndte i juli 2018 byggeriet af det 335 kvadratmeter store drømmehus med dobbeltgarage i den nordjyske by Østervrå. Cembrit har i den forbindelse leveret små 400 kvadratmeter af virksomhedens diffusionsåbne vindspærre, Cembrit Windstopper, til projektet.

Dennis er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og arbejder i dag som projektleder hos en entreprenørvirksomhed. Han havde derfor allerede erfaring med Cembrit Windstopper og vidste, at det var den, han ville benytte til sit eget drømmehus:

- Jeg har før arbejdet med Cembrit Windstopper Basic og valgte den, fordi den er nem at montere, og ikke mindst fordi den kan stå uafdækket i op til et halvt år. Det er en kæmpe fordel, at facaden kan stå åben så længe uden eksempelvis at ophobe fugt - især når man selv bygger huset, fordi det typisk tager længere tid, end hvis man hyrer et firma til opgaven, siger Dennis Kim Petersen.

 Cembrit Windstopper - nybyg

Dennis og Katrine forventer, at huset vil stå færdigt i begyndelsen af juni 2019.

Se mere om markedets stærkeste vindspærre Cembrit Windstopper her eller se en video med en anden husejer, Søren Møller, der bygger sit drømmehus og bruger Cembrit Windstopper på lidt utraditionel vis her