NYHED: Cembrits hovedkontor får adresse ved Aalborg havnefront

Den danske byggematerialeleverandør Cembrit flytter sit hovedsæde fra Sohngårdsholmsvej til Gasværksvej i Aalborg. Flytningen sker i forlængelse af organisationens løbende udvikling, øget globalt fokus og et intensiveret samarbejde i Norden.

I august er det store flyttedag for medarbejderne hos Cembrit Holding og Cembrit Danmark. Cembrit, der er landets største leverandør af tag- og facadeprodukter i fibercement, rykker nemlig sit hovedsæde fra lokalerne på Sohngårdsholmsvej til en ny lokation i Aalborg – nærmere bestemt Gasværksvej på havnen.

- Vi har valgt at fastholde hovedkontorets adresse i Aalborg for at bevare vores historie som Aalborg-virksomhed. Vi har mange dygtige medarbejdere i Nordjylland, som er en kæmpe ressource for Cembrit. Med flytningen ønsker vi at tilbyde eksisterende såvel som nye medarbejdere tidssvarende rammer på Gasværksvej med åbne kontorrum, gode mødelokaler og bedre tilkørsels- og parkeringsforhold sammenlignet med Sohngårdsholmsvej, fortæller adm. direktør Morten Rosager Andersen.

Cembrit går fra et hovedkontor på seks etager til at blive samlet på én etage på havnefronten, og dermed bringes organisationen tættere sammen, og der kan skabes bedre synergier på tværs af afdelingerne.

- I de tidligere lokaler var Cembrit Holding og Cembrit Danmark fordelt på seks etager og derfor adskilte i det daglige. Nu rykker vi tættere sammen og får dermed det maksimale ud af vores samarbejde og interne ressourcer, således at vi sammen kan stå stærkere og fortsat højne serviceniveauet for vores kunder, siger Morten Rosager Andersen.

Regionalt setup styrkes
Flytningen sker som en naturlig del af Cembrits igangværende proces med at udvikle og opbygge en ny regional struktur for at styrke samarbejdet og synergierne mellem virksomhedens nordiske selskaber. Ambitionen blev iværksat, da Morten Rosager Andersen i 2018 tiltrådte i en nyoprettet stilling som adm. direktør for Cembrits Nordiske Region. Siden har man blandt andet styrket det nye setup med et intensiveret samarbejde på funktionsniveau og desuden nytænkt salgsorganisationen under den nye salgsdirektør Karsten Østergaard Larsen, der tiltrådte i februar i år.

- Vi tror rigtig meget på, at intensivering af samarbejdet i Norden er den rette kurs for virksomheden. Men det er klart, at hvis vi for alvor skal høste frugterne af de relativt store ændringer, kræver det, at vi indretter os tidssvarende og hensigtsmæssigt, så rammerne understøtter det nye setup og den fremtidige udvikling. Det får vi nu mulighed for med de nye lokaler, der er udvalgt til det eksakte formål, slutter Morten Rosager Andersen.

Cembrit flytter ind 2019 - Gasværksvej i Aalborg

I de nye lokaler får Cembrit råderum over 1.225 kvadratmeter kontor samt 590 kvadratmeter til værksted og opbevaring. Alle hovedsædets ca. 60 medarbejdere ud af i alt omkring 90 medarbejdere i Danmark flytter med til de nye lokaler. Medarbejderantallet omfatter Cembrits danske division samt Cembrit Holding, der er moderselskab til 19 datterselskaber i Cembrit-gruppen med ca. 1.400 ansatte i mere end 20 lande.

Læs mere om Cembrit her