NYHED: Cembrit Windstopper

Vindspærre-plader fremstillet i magnesiumoxid og magnesiumklorid får i øjeblikket stor kritik for at suge fugt. Det er derfor vigtigt at understrege, at Cembrit Windstopper i fibercement ikke indeholder salt og derfor ikke ophober fugt. Du kan derfor trygt fortsætte med at anvende Cembrits vindspærre-plader.

Nye undersøgelser viser, at vindspærre-plader fremstillet af magnesiumoxid og magnesiumklorid medvirker til ophobning af fugt. Disse materialer indeholder vandsugende salte, og det er med til at øge risikoen for, at der samler sig fugt på pladernes overflade og bag facadebeklædningen. 

Cembrit Windstopper Extreme, Cembrit Windstopper Classic og Cembrit Windstopper Light er fremstillet af fibercement. Pladerne har en hård og slidstærk overflade, og det gør dem modstandsdygtige over for fugt. Fibercement indeholder ikke salte, og dermed er der absolut ingen fare for, at Cembrit Windstopper-plader ophober fugt.

Cembrit Windstopper-plader er faktisk diffusionsåbne og uorganiske og modvirker derfor fugt. Det forhindrer råd og svamp og tillader samtidig konstruktionen at ånde. Pladerne kan endda stå udendørs og uafdækket i lange perioder. 

Cembrit Windstopper er blevet solgt på det danske marked i en lang årrække og er gennemprøvede produkter.

 

Se mere om Cembrit Windstopper

Ønsker du yderligere information om Cembrit Windstopper, kan du kontakte vores tekniske afdeling på 9937 2222.