NYHED: 160 boliger i Korsør får nye Cembrit-tage

Gårdhavehusene i Korsør, som består af 160 boliger, har fået udskiftet alle tage. Husene er opført i midten af firserne, og for at matche den oprindelige stil, har man valgt at lægge 23.000 kvadratmeter Cembrit Bølgeplade B6 i sort.

I Korsør ligger Bolig Korsørs afdeling 22, som også går under navnet Gårdhavehusene. Her er tagene på 160 boliger blevet udskiftet med Cembrit bølgeplade B6 i sort. Det er tømrerfirmaet JOSK ApS, der har stået for monteringen, og ifølge projektleder Stig Jensen, havde tagene behov for en opfriskning:

- De oprindelige tage var efterhånden blevet trætte og udslidte, og det var derfor tiltrængt med en udskiftning. Det nye tag skulle matche boligernes oprindelige stil, og derfor blev Cembrit B6 bølgepladen valgt til projektet, siger Stig Jensen og fortsætter: - Projektet forløb fuldstændig, som det skulle, og vi er meget tilfredse med resultatet og samarbejdet med Cembrit.

 Gaardhavehusene Cembrit Bølgeplade B6

Projektet blev påbegyndt med det første prøvehus i november 2017, hvorefter arbejdet gik i gang i februar 2018. Boligernes tage stod klar i august samme år. Gårdhavehusene består af 160 lejligheder fordelt på 70 boliger med to værelser, 14 boliger med tre værelser, 51 boliger med fire værelser og 25 boliger med fem værelser. Bygningerne har som et spændende og iøjnefaldende designelement også Cembrit Bølgeplader B6 i sort på facade og gavl. 

Se mere om Cembrit Bølgeplader her

Gaardhavehusene-Cembrit_Bølgeplader_B6 Cembrit Bølgeplader B6 - Gaardhavehusene