Nye universalskruer letter håndværkerens arbejde markant

Cembrit lancerer to videreudviklinger af Cembrit Universalskruen, specifikt målrettet Cembrit Montageprofiler i stål og afstandslister i træ. Skruerne fås desuden på bånd.

Byggematerialeproducenten Cembrit har optimeret Cembrit Universalskrue, og håndværkere kan nu se frem til store fordele ved montering af fx Cembrit planker, Cembrit Windstopper og den indvendige beklædningsplade Cembrit Multi Force.

Optimeringen af skruen har udmøntet sig i to nye varianter: En skrue til montering på stålunderstøtninger, Cembrit 27 Universalskruen, og en skrue til montering på træunderstøtninger, Cembrit 38 Universalskruen. Begge modeller fås både på bånd og enkeltvist.

 - De to nye varianter af vores universalskrue er markant forbedrede og designet specifikt til hver sin konkrete understøtning. De kræver ikke forboring, hvilket er med til at optimere facademonteringen, fortæller Troels Brix, Cembrit Mester-konsulent, og fortsætter:

- Samtidig lancerer vi også skruerne på bånd, og det er en mindst lige så spændende nyhed for håndværkerne. Skruer på bånd er en teknisk god løsning, der gør monteringen langt hurtigere end med enkeltvise skruer. Arbejdsgangen bliver markant nemmere og mere effektiv.

I forhold til den originale Cembrit Universalskrue er borespidsen og vingerne væsentligt forbedrede. Dette resulterer i en bedre rejfning af skruehullerne, så borestøv minimeres.  

Cembrit 27 Universalskruen måler 3,9x27, mens Cembrit 38 Universalskruen måler 3,9x38. Begge er fremstillet i hærdet stål med ZYTEC GX-overfla­debehandling.

Spørg efter skruerne hos dit byggemarked.