Konstruktørpraktikant til Teknisk Afdeling

Cembrit søger konstruktørpraktikant

Brænder du efter at yde teknisk rådgivning og mangler et udfordrende og varieret praktikforløb i efteråret?

Vi søger en konstruktørpraktikant til efterårssemestret, som har lyst til at prøve kræfter med teknisk rådgivning. Der er tale om en spændende og lærerig praktikplads, hvor du vil få berøring med alle de forskellige interessenter i byggeprocessen, og en unik mulighed for at blive en del af et lille, erfarent rådgiverteam, som vil guide dig og give dig feedback på dit arbejde samt udfordre og sikre, at din personlige og faglige udvikling er tilstede.


Bliv en del af holdet Cembrit er en del af Cembrit Holding gruppen, der er en af Europas førende virksomheder inden for fremstilling og salg af byggematerialer. Hovedprodukterne er fibercementbaserede byggematerialer til løsning af tag- og facadekonstruktioner.


Cembrit er andet og mere end leverandør af byggematerialer. Hos Cembrit står professionelle medarbejdere klar til at hjælpe med alle faser af kundernes byggeprojekter. Med erfaring fra store byggeprojekter i Danmark og udlandet samt omfattende investeringer i produktion og produktudvikling er Cembrit en af byggebranchens mest visionære og kompetente samarbejdspartnere.

 Praktikforløbet

I praktikperioden vil du bl.a. komme i berøring med følgende arbejdsopgaver:


• Opdatering af tegningsmateriale (Revit A-Cad)
• Mængdeberegninger
• Teknisk support til kolleger
• Teknisk support til kunder (pr. tlf. og mail)
• Opdatering af montagevejledninger
• Deltage i undervisningen af studerende (HTX).


Din profil

Du er i gang med en uddannelse som bygningskonstruktør. At du har en byggeteknisk baggrund som håndværker er ikke et krav, men en fordel. Du er struktureret med sans for detaljerne og har et godt humør og mod på udfordringer.

Du tilbydes

Et spændende praktikforløb i en travl virksomhed, hvor du på tæt hold oplever de udfordringer et fremtidigt job som konstruktør måtte bringe. Endvidere får du mulighed for at afprøve de ting, som du har lært i den første del af din uddannelse, og samtidig får du et plus på dit CV ifm. fremtidig jobsøgning.
Praktikperioden løber i efterårssemestret 2020, men tilrettelægges selvfølgelig således, at det passer med dit studie.
Praktikforløbet er ulønnet.


Ansøgning og kontakt

Ønsker du at høre mere om praktikpladsen, eller har du spørgsmål hertil, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Frank Brøndum på tlf. 9937 2222.
Ansøgninger sendes til: dodo.lyngso@cembrit.dk og behandles løbende.
Tiltrædelse: Efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!