Bliv panelmedlem

Dansk Arkitektpanel er et nyt panel blandt danske arkitekter og rådgivere med fokus på trends og tendenser, branche og konjunkturer samt aktuelle udfordringer inden for branchen.

Som deltager i Dansk Arkitektpanel vil du to gange årligt få tilsendt et elektronisk spørgeskema, der tager 10-15 minutter at besvare.

Deltagere vil som de første modtage de halvårlige rapporter med konklusioner fra seneste panelundersøgelse. Tilmelding via formularen nederst på denne side.

Din viden er vigtig
Der er ingen tvivl om, at du er i besiddelse af værdifuld viden, der kan berige vores panel. Derfor håber vi, at du har lyst til at være med.

Idéen bag panelet er at give dig mulighed for at:

  • give din mening til kende om byggebranchen og tidens byggematerialer
  • gøre os klogere på aktuelle trends og tendenser, som vi med fordel kan tage hensyn til i udviklingen af nye produkter
  • bidrage med værdifuld viden, der kan hjælpe os med at belyse nuværende eller kommende udfordringer i branchen
  • få unik indsigt i analysens vigtigste resultater

For at kvalificere dig til Dansk Arkitektpanel skal du være arkitekt og/eller arbejde hos et dansk arkitektfirma. Alle tilmeldinger vurderes individuelt, og du vil få besked inden for maksimalt 2 arbejdsdage. Er du godkendt som medlem, vil du få tilsendt det første spørgeskema via e-mail.

Dansk Arkitektpanel er stiftet af Cembrit i 2018. Har du spørgsmål til Dansk Arkitektpanel er du velkommen til at rette henvendelse til Cembrit på tlf. +45 99 37 22 22 eller arkitektpanel@cembrit.dk.

 

Tilmeldning