Om Dansk Arkitektpanel

Cembrit har stiftet Dansk Arkitektpanel - et nyt panel blandt danske arkitekter og rådgivere med fokus på tendenser og konjunkturer samt aktuelle udfordringer inden for branchen.

Formålet med Dansk Arkitektpanel er at samle førende fagpersoners erfaringer og kompetencer inden for forskellige grene i branchen og at synliggøre arkitektbranchens brancheindsigt og viden.


To spørgeundersøgelser om året

Dansk Arkitektpanel udsender to online spørgeundersøgelser om året. Du kan derfor deltage, når det passer dig bedst – både fra din computer, tablet eller smartphone.

Indsigt i tendenser, der fremmer god arkitektur

Med spørgeundersøgelserne ønsker vi at få indsigt i nuværende og fremtidige behov for fx nye materialer, farver, designs og former, som vi som byggematerialeproducent kan imødekomme. Vi ønsker samtidig at kommunikere analysens nøgletal offentligt for at belyse identificerede udfordringer og muligheder om bl.a. tendenser og konjunkturer, som kan fremme god arkitektur.

Det tager kun 10 minutter at besvare spørgeskemaet, og dine svar er anonyme. Som tak for din deltagelse, får du unik indsigt i de vigtigste konklusioner via udvidede rapporter, der ekstraordinært er forbeholdt deltagerne.

Deltag her 

Bliv fast paneldeltager
Har du lyst til at være en fast del af Dansk Arkitektpanel og modtage spørgeundersøgelserne direkte, kan du tilmelde dig her

Din viden er vigtig
Der er ingen tvivl om, at du er i besiddelse af værdifuld viden, der kan berige vores panel. Derfor håber jeg, at du har lyst til at være med.

Idéen bag panelet er at give dig mulighed for at:

  • give din mening til kende om byggebranchen og tidens byggematerialer
  • gøre os klogere på aktuelle trends og tendenser, som vi med fordel kan tage hensyn til i udviklingen af nye produkter
  • bidrage med værdifuld viden, der kan hjælpe os med at belyse nuværende eller kommende udfordringer i branchen
  • få unik indsigt i analysens vigtigste resultater

Har du spørgsmål?
Så er du velkommen til at kontakte Cembrit på tlf. +45 99 37 22 22 eller arkitektpanel@cembrit.dk.