Om Cembrit

Cembrit hjælper dig med at bygge bedre og lettere

Cembrit udvikler og producerer byggematerialer af fibercement. Dermed er vi med til at skabe de rammer som mennesker skal trives i. Jo flere muligheder vi tilbyder arkitekter, ingeniører og designere, desto bedre løsninger kan de skabe for menneskelig trivsel.

Stor knowhow til gavn for byggeriet

Derfor leverer Cembrit ikke bare byggematerialer af fibercement. Vi bakker også byggematerialerne op med stor knowhow. Cembrit har produceret fibercement siden 1927, og vi udvikler stadig nye produkter og forædler fibercementens egenskaber. Når du handler med os, får du både stærke, lette byggematerialer og adgang til vores store knowhow. Du er altid velkommen til at spørge vores specialister til råds. Vi vil hjælpe dig med at få den bedste, smukkeste og mest omkostningseffektive løsning. Vi mener det når vi siger building better days.

Hele kæden fra digital fil til levering

Vi producerer vores byggematerialer på avancerede, moderne produktionsanlæg. Det betyder at vi kan tilpasse dem i form, udskæring, farver m.m. til dit projekt. Og det betyder at vi kan levere de specificerede produkter til dig på det sted og tidspunkt du ønsker - i takt med din projektplan.

Det starter med at du kan hente alle Cembrits produkter som digitale filer til brug i tegninger, beregninger og BIM-modeller m.m.

Find vores mange downloads

Cembrit har hjemme i Danmark og over 20 andre lande

Cembrits hovedkontor ligger i Aalborg. Her ligger al administration og udvikling. Vi har kundeservice og teknisk support lokalt i de mere end 20 lande vi opererer i. De lokale specialister hjælper med viden og knowhow om fibercement, byggetraditioner og lovgivning i det enkelte land.

Find Cembrits adresse i Danmark og se Cembrits kontorer i Europa.

Building better Days

Cembrit udvikler og producerer byggematerialer til de mennesker der skal bo, arbejde og trives imellem dem. Det er også grunden til at vi gerne involverer os med vores knowhow om byggeri og fibercement. Så produkterne giver de bedst mulige rammer om menneskelig trivsel. Hver dag.

365 dage om året

Hver dag er nemlig vigtig for os mennesker. Det er om dagen vi udretter ting, arbejder og holder fri. Dagen er det overskuelige og målbare tidsrum mellem nætterne. Dér hvor vi lever og ånder.

"God dag" siger vi når vi møder hinanden. Og sidst på dagen spørger vi: "Har du haft en god dag?". Der er gode dage. Der er dårlige dage. Der er hektiske dage og rolige dage. Vilde dage, feriedage. Store dage, øv-dage og dage der er værd at tænke tilbage på.

Se mere om vores tanker og målsætninger i vores video ved at klikke på billedet:

Corporate video by Cembrit (2016)

 

En god dag til dig

Cembrit ønsker en fremtid med flest gode dage. For de mennesker der skal bo, arbejde og trives i de bygninger vi leverer materialer til. Og for de mennesker der bygger dem. - Det er derfor vi siger "building better days".

Mission

Vi udvikler, producerer og leverer byggematerialer af fibercement for at skabe gode muligheder og rammer for menneskelig trivsel. For de mennesker der skal leve i de bygninger vores produkter bruges til, og for de mennesker der skal arbejde og bygge med dem. Eller som vi siger:

ENGINEERS FOR THE GOOD OF PEOPLE