Cembrit Natur HD

Farver og mål

Cembrit Natur HD

Valgt farve: Natur

Gratis produktprøve: Natur

Natur
Alle Cembrit produktfarver præsenteret på hjemmesiden er vejledende og kan variere fra de oprindelige produktfarver.
DB Nummer Farve Tykkelse Bredde Længde
1745053 Natur 6 mm 1200 mm 2500 mm
1745051 Natur 6 mm 1200 mm 3050 mm
1745054 Natur 8 mm 1200 mm 2500 mm
1745052 Natur 8 mm 1200 mm 3050 mm

Cembrit Natur HD

Ønsker du en stærk og hårdfør facadeløsning i både udtryk og som egenskab, er Cembrit Natur HD et godt valg. Pladerne giver bygningen et råt betonlook og er samtidig fremstillet af fibercement, hvilket sikrer optimal levetid, kræver minimalt vedligehold og giver en flot facade i årevis.

Unik hårdførhed

Med fibercementens enestående egenskaber er Cembrit Natur HD-plader designet til at modstå strenge vejrmæssige påvirkninger. Bygningens facade er ekstremt udsat og i konstant kamp mod det flygtige danske vejr, der byder på alt fra hård frost til våde dage og opslidende sol. Cembrit Natur HD, der kan anvendes til alle former for facadebeklædning, afviser disse påvirkninger og bevarer facadens flotte og stærke overflade gennem hele bygningens levetid. De slår sig ikke, revner ikke og modstår råd og svamp, og derfor vil pladerne stå flot i mange år.

Rå og naturlig facade

Da Cembrit Natur HD er et cementbaseret produkt, fremstår pladerne med en naturlig overflade og med de karakteristiske farveforskelle, der ofte forekommer ved denne type produkter. Pladens udseende kan derfor variere fra plade til plade, hvilket giver et spændende og levende udtryk.

Pladerne kan anvendes overalt på dit hus eller bygning til beklædning af facader, brystninger, gavle, kviste, stern samt underbeklædning ved tagudhæng. De ubehandlede plader leveres i de traditionelle mål for Cembrit facadeplader, men også i en smallere udgave bl.a. til brug som sokkelplade.

Indvendig beklædning

Cembrit Natur HD er ideelle til brug i interiør grundet pladernes slidstærke egenskaber og modstandsdygtighed overfor fugt og svamp. Pladernes naturlige og rå udtryk kan skabe en flot kontrast i indretningen og kan integreres i spændende møbelkunst. Læs mere om hvordan Cembrit Natur HD kan bruges til interiør.

Svanemærket byggeri

Cembrit Natur HD er registreret i databasen for byggematerialer, der kan anvedes i Svanemærkede byggerier.

Produktegenskaber:
UBRÆNDBAR
HOLDBAR
VEDLIGEHOLDELSESFRI
FUGTRESISTENT
SLAGFAST
BÆREDYGTIG
GARANTI
RENGØRINGSVENLIG
NEM MONTERING

Teknisk data

Materiale

Fibercement

Overfladebehandling og overflade

Ikke overfladebehandlet

Type

Cembrit Construction er en ubehandlet fibercementplade der tillader, at det autentiske og rå fibercement skinner igennem.

Farver

1

Brandklasse

A2 - s1, d0 / A2 - s2, do

 

Montering - træ

Cembrit HD Natur monteres med facadeskruer i kvalitet A2 eller A4. Skruedimensioner;A2  4,5 x 30/36/41 Skruedimensioner A4 4,8x40 ved disse skruer skal forbores. Ved montage uden forboring anvendes Cembrit A2 Vingeskrue 4,9x38mm.

Montering - aluminium

HD-Natur monteres med Cembrit Alu-nitte 4.0x20mm. Husk fikspunkter og anvendelse af Nose tool sammen med nittepistolen.

Montering - steel

Cembrit HD-Natur monteres enten med Cembrit stålnitte 4.8x20mm eller Cembrit Facade skrue SCR-S 4.8x29. Husk fikspunkter. Anvend Cembrit Nose tool ved nittemontage.

Bæredygtighed