Reference - Boligbyggeri

Tankefuld - Svendborg, Danmark

Ambitiøst boligprojekt sætter nye standarder

Fakta

Land: Danmark
År: 2020
Arkitekt: C & W Arkitekter A/S
Entreprenør: G.K. Kaysen I/S
Bygherre/Ejer: Fyns Almennyttige Boligselskab
Fotograf Fotograferne i Nibe

Casebeskrivelse

For Fyns Almennyttige Boligselskab har det været vigtigt at bebyggelsernes udtryk matcher områdets åbne landskab, mens det også har været et krav at anvende materialer med dokumenterede miljøegenskaber. Derfor består klyngehusene blandt andet af grønne tage og en facade beklædt delvist med træ og fibercementpladen Cembrit Patina i et naturligt udtryk. 

Hos byggematerialeproducenten glæder man sig over at være en del af det innovative projekt, der har sat nye standarder for boligbyggeri i Danmark:

- Tankefuld er på mange måder et nytænkende projekt, hvor man har arbejdet ambitiøst med at skabe rammerne for god bolig- og livskvalitet. Det store fokus på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed er til stede i alle aspekter af byggeriet, og det har resulteret i et boligbyggeri af højeste kvalitet. Det har samtidig sat krav til os i forhold til miljøvaredeklarationer og dokumentation på vores produkter, hvilket kun er en god ting, lyder det fra Salgschef Projekt Brian Bjellum hos Cembrit.