Nyhed

Cembrit Pure System

Æstetik i forreste række. Elegant. Kompromiløst.

Cembrit Pure System

Dyrk overfladen, og lad arkitektens rene vision komme til udtryk. Cembrit Pure System er et innovativt montagesystem, der bringer det bedste frem i din facade. Med det ikke synlige montagesystem fremhæves et enkelt og kompromisløst udtryk, hvor æstetikken kommer i forreste række – bogstavlig talt. Cembrit Pure System fremhæver overfladen på den helt rigtige måde, og udtrykket er lige dele eksklusivt, elegant og stilrent.

Den usynlige detalje, der skaber helheden

Med Cembrit Pure System kan du nemt og hurtigt klikke dine facadeplader direkte på det smarte skinnesystem. Kliksystem gør det let at montere dine plader, og resultatet er et rent og uforstyrret udtryk. Systemet er intuitivt at arbejde med og sikrer, at dine facadeplader bliver hængende, præcis som du ønsker. Skulle det ske, at en plade bliver beskadiget, skiftes den nemt uden at man skal demontere hele facaden.

Uforstyrret elegance

Cembrit Pure System sætter arkitektens vision fri og giver et utal af kombinationsmuligheder i farver, størrelser og strukturer. Ved at kombinere lyse og mørke farver eller iøjnefaldende udtryksrige farver kan der skabes et helt unikt og personligt udtryk, og dele af facaden kan fremhæves. Med Cembrit Pure System kan du sætte præcis det præg på bygningen, du ønsker.