Fremtidens træværk er af fibercement

Oplev glæden ved en vedligeholdelsesfri facade med naturtro træstruktur

 
Det vedligeholdelsesfrie alternativ til træ 

Er du vild med træværk på facaden, men er du ikke så vild med at bruge din tid på at male og vedligeholde det? Så er Cembrit Plank og Cembrit Panel den helt rette løsning til dig. 

Cembrit Plank og Cembrit Panel er fremstillet i stærk og vedligeholdelsesvenligt fibercement. Cembrit Plank og Cembrit Panel fåes med en flot og naturlig træstruktur med stor variation i mønstret eller en stilren glat overflade. Vores brædder i fibercement er ideelle til brug på f.eks. husets udhæng, gavle, kviste og stern samt hvor du ønsker et robust alternativ til træ med minimal vedligeholdelse.

FÅ FLERE FORDELE MED CEMBRIT PLANK OG CEMBRIT PANEL

Cembrit Plank og Cembrit Panel er et ideellt alternativ til træbeklædning. Plankerne og panelerne er ekstremt holdbare og er designet til at modstå det omskiftelige danske vejrforhold

  • Stilsikkert farveudvalg
  • Suveræn finish
  • UV-bestandig
  • Ubrændbar
  • Modstår råd og svamp
  • Nem montage
  • Minimal vedligeholdelse
  • Komplet tilbehørsprogram

Er du interesseret i at læse mere om Cembrit Plank og Panel, kan du finde flere informationer i vores inspirationsbrochure.

Cembrit Plank Original

Cembrit Plank Original ligner træ, men har fibercementens mange fordele. Plankerne kan bruges alle steder, hvor du ellers ville montere træbrædder fx på garager, skure, gavle og facader m.m.. Med Cembrit Plank Original får du et klassisk og tidsløst udtryk.

Cembrit Panel

Cembrit Panel er en ideel løsning til en elegant og professionel afslutning af facadeløsninger med Cembrit Plank. Formatet gør dem velegnede til udskæring og tilpasning, hvis der er behov for specielle formater. Panelerne er en optimal løsning til bl.a. gavle, underbeklædning, kvistflunke, stern og vindskede.

Suveræne egenskaber og nem håndtering

Cembrit Plank og Cembrit Panel har en enestående finish, et stilsikkert farveudvalg samt en suveræn flot og holdbar malekvalitet. Tilpasningen af brædderne såvel som håndtering er enkel og ligetil, og det betyder i sidste ende en bedre byggefinish.

 
 
Klik her for mere inspiration samt tekniske montagevejledninger

Renovering med Cembrit Plank

play_video

Se film

play_video
Venligst accceptér marketing cookies for at se denne video.

Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt? 

Vores Cembrit Mestre er uddannet indenfor Cembrits produkter og står klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt. Klik nedenfor og find din nærmeste Cembrit Mester.

Visualiseringsværktøj

Prøv Cembrits visualiseringsværktøj og se Cembrit Plank og Cembrit Panel visualiseret på forskellige typer af bygninger.