Nyhed

Cembrit Patina Signature

Add personality. Add Signature.

Visualisér det her

Nyhed

Cembrit Patina Signature

Forvandl bygningen til dit lærred

Produktfilm

Nyhed

Cembrit Patina Signature

Dit koncept. Dit valg. Din fortjeneste.

Læs mere om produktet

vi introducerer cembrit patina signature

Cembrit Patina Signature

play_video

Se film

play_video
Venligst accceptér marketing cookies for at se denne video.

Se det spændende produkt

Kontakt din lokale konsulent og bliv en af de første til at se en prøve på Cembrit Patina Signature.

Bliv inspireret

Download Cembrit Patina Signature brochure

 

Vil du vide mere?

Kontakt din lokale konsulent for mere information om Cembrit Patina Signature.

 

Cembrit Patina Signature

Cembrit Patina Signature

Cembrit Patina Signature er den nyeste tilføjelse til Cembrit Patina design line. Den giver dig muligheden for sætte dit eget individuelle præg på din facade. Med den sandblæste overflade giver Cembrit Patina Signature dig mulighed for at visualisere dine kreative ideer med tilpassede designmønstre i facadens overflade.   Giv dine visioner liv med Cembrit Patina Signature – Dit koncept. Dit valg. Din fortjeneste.   Add personality. Add Signature.

Arkitektur og design inspiration med Patina Signature

Arkitektur og unikke strukturerede mønstre fremhæver den visuelle oplevelse af et byggeri. Denne bolig er et perfekt eksempel på, hvordan et design med tilpasset mønster skaber et unikt og personligt udtryk, der giver bygningen blikfang. Forskellige mønstre og interessante motiver på facaden bidrager til bygningsdesignet. Mønstre og motiver på facader og bygninger er interessant for arkitekturen og arkitekten eller designeren. Derfor er det vigtigt, at facademønstrene i urban arkitektur reflekterer bygningens visuelle identitet og karakter. Med den nye Cembrit Patina Signature kan fibercementplader tilpasses dit ønskede design: Ved at bruge forskellige design til at tilpasse pladens geometri, lave mønstre, former eller formater på facaden, opstår der et næsten ubegrænset udvalg af effekter. De nye design værktøjer til bygninger har skabt en øget interesse hos arkitekter til at præsentere mere individuelle og unikke facadeløsninger. Behovet for at kunne skabe forskellige geometriske former på facaden uden at pådrage sig høje udviklingsomkostninger er tydeligt i markedet for byggematerialer. Den nye Cembrit Patina Signature støtter denne vision om individuelle designmønstre på facadeplader, der gør dine kreative ideer til virkelighed. Tilfør din egen unikke personlighed igennem mønstre og design med Cembrit Patina Signature.

Gå ikke glip af vores
CONCEPT BOOK

Få over 20 omfattende design ideer med detaljer og facadekoncepter. Gå på opdagelse i de mange muligheder som vores produktserie Cembrit Patina Signature byder på.

Cembrit Patina Signature

Concept Book

Bliv inspireret af nutidens mønstre eller kombinér det moderne fibercement materiale med traditionsrige og klassiske ornamenter.