Bølgeplader

Klassisk og harmonisk udtryk - stor styrke og lang holdbarhed. Minimalt vedligeholdelsesbehov. Se de forskellige bølgepladetyper nedad siden.

Bølgeplader i fibercement

Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige råvarer. Bølgepladerne, der fås i flere farver og størrelser og som tagplader i forskellige profiler, giver en klassisk tagflade, der passer perfekt til både helårs- og fritidshuse. Med den harmoniske bølgeprofil og de afdæmpede farver, fremstår taget roligt og diskret og passer smukt til klassisk, skandinavisk byggestil.

 

Cembrit Bølgeplader er dækket af en af markedets stærkeste garantier
Cembrit Garanti

Forskellige farver

Bølgepladerne fås i seks forskellige farver og en ubehandlet mørkegrå, der altid gør det muligt at finde en løsning, der passer perfekt til husets arkitektur og øvrige materialer, samt til din personlige smag. Tagpladerne kan købes i dit lokale byggemarked ellers er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Med et bølgepladetag fra Cembrit, er du sikret et komplet tilbehørsprogram i matchende farver og kvalitet. Alt hvad du skal bruge for at færdiggøre taget fås fra én og samme leverandør.