Nogle gange kan små ændringer og forbedringer gøre den store forskel, og andre gange er det den store renovering, der skal til for at komme i mål. Cembrit har et stort sortiment af moderne materialer til både de små og store renoveringsprojekter. Cembrit Toscana er enormt populær til renovering af tage. Vi har også et stort udvalg af produkter til renovering af facade, gavl og stern. Mange moderne husejere vil af med det vedligeholdelsestunge træværk, og her er facadeprodukter i fibercement en rigtig god løsning.

Let facade

I forbindelse med renovering kan vi foretage en række energibesparende ændringer. Med lette facadeplader er der f.eks. plads til mere isolering, hvilket kan betyde et væsentligt lavere varmeforbrug.

2. Gavl

Vores store sortiment i vedligeholdelsesfrie facadeprodukter giver mange muligheder, når gavlen skal renoveres. Cembrit planker er meget populære hos de, der ønsker et trælook, mens f.eks. Cembrit PLAN/Patina facadeplader giver et rustikt og meget moderne udtryk.

Tilbygninger

Flere og flere vælger at opdatere hele husets udtryk med en kombination af materialer, når der skal bygges til. De populære Cembrit planker sikrer en flot finish og er et suverænt og vedligeholdelsesfrit alternativ til træbrædder. Med vindspærrepladen Cembrit Windstopper kan facaden gøres ekstra modstandsdygtig overfor vind og vejr.

3. Stern/Vindskede

De vedligeholdelsesfrie Cembrit paneler er af de produkter, som ofte benyttes til sternen – og med et vindskedeprofil er der mulighed for en rigtig flot afslutning. Cembrit planer er velegnet til udskæring, hvor der er behov for fleksible størrelser.

4. Facade

Når det gælder renovering af facade, har Cembrit et bredt udvalg af kvalitetsprodukter. Du kan vælge mellem masser af farver og strukturer, så facaden får lige det udtryk, du ønsker. Især Cembrit PLAN/Patina er meget populær, når det gælder renovering af private villaer. Den giver med den karakteristiske gradvise patinering et flot og moderne udtryk, og så er den meget stærk på prisen.

Vælg det rigtige værktøj til din renovering

Læs mere

Tip til taget: Nem tommelfingerregel til tagrumsventilation

Bygningens samlede areal / 20 = antal ventilationshætter ved rygning

Tagkonstruktioner skal sikres imod skadelig kondens
gennem ventilering. Ventilationsåbninger skal fordeles jævnt over den flade, som skal ventileres.
Der etableres altid luftindtag ved tagfod og luftudtag ved rygning. Ventilationsåbningernes
samlede areal skal, ifølge SBIanvisningerne nr. 224 og 253, være mindst 1/500 af det
samlede bebyggede areal.

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure