Facadesystem


Dit valg. Cembrits facadesystem gør det nemt for dig at vælge det rigtige produkt, og udnytte de mange
designmuligheder og produktegenskaber vores store sortiment tilbyder. Cembrits facadeplader i miljøvenlig
fibercement har meget stor styrke, og du får en flot, langtidsholdbar og stort set vedligeholdelsesfri facade.

Cembrit Transparent er gennemfarvet med en silkemat overflade. Den giver dig en kombination af teksturen fra de ubehandlede plader og det uforanderlige udtryk med en transparent overfladebehandling.

Den transparente overfladebehandling tilfører pladens overflade en farve, der fremhæver fibrene og giver styrke og karakter til udtrykket.

Cembrit Solid er gennemfarvet og overflademalet. Den har således en matchende farve på overfladen og på kanterne, og alle udskæringer og borede huller får samme nuance som pladens kanter.

Cembrit Solid giver dit byggeri et flot og ensartet udtryk og udover at den findes i 18 standard Cembrit farver, kan du også få den i mere end 2.000 NCS®-farver.

Cembrit Cover er den perfekte løsning, hvis du vil have stærke farver til et mere modigt udtryk.

Fibercementens naturlige overflade er dækket fuldstændigt af en stærk, vandbaseret akrylmaling. Du har 26 forskellige standardfarver at vælge mellem, og du kan også vælge blandt over 2.000 NCS®-farver.

Cembrit PLAN/Patina har en naturlig, ubehandlet overflade. Du kan se fibrene og fibercementens naturlige strukturer, ligesom linjer fra slibningen er synlige.

Det rå materiales naturlige farveforskelle giver en levende overflade med smukt farvespil. Og med årene vil facaden gradvist opnå en karakteristisk patina, og overfladen bliver lysere.

Cembrit planker har en flot og naturlig træstruktur med stor variation i mønstret. De er den ideelle løsning alle steder på huset, hvor ønsket er flot træbeklædning med lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Produkterne har en enestående finish, et stilsikkert farveudvalg, samt en suveræn flot og holdbar malekvalitet.

Cembrit Natur HD fremstår med en naturlig overflade og karakteristiske farveforskelle. Pladen patinerer, og dens udseende kan derfor variere fra plade til plade. Dette giver et spændende og levende udtryk til facaden i stil med overfladen af beton.

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure