Vælg det rigtige værktøj
til opgaven
- vi guider dig på vej

Læs mere

Husk ventilation af facaden

Ved montering af Cembrit Facadeplader, husk at holde 10 mm. fri sprække til ventilation i top og bund af konstruktionen, samt under og over vinduer og døre. Montér også drypnæser med min. 10 mm. afstand til facadeproduktet for at undgå løbere på facaden og friholde ventilationsarealet.

Stort sortiment til
renoveringsopgaver

Læs mere

Se alle
montagevideoer

Se her

TIP: Placer tag- og facadepladerne på plant underlag og fjern fabriksemballagen fra pallen ved modtagelsen. Der kan dannes kondens, som kan efterlade kalkskjolder på pladerne ved forkert opbevaring. Husk at dække pladerne til med en presenning, så de står tørt eller sæt pladerne under et tag. Opklods også presenningen med et par lægter for at opnå ventilation.

Find flere tips til montage af Cembrits produkter

Læs mere

Cembrit tip: Ingen skivevirkning med bølgeplader

TIP: Når du monterer bølgeplader af fibercement på stålåse, skal du være opmærksom på at bølgepladetaget ikke kan optage skivevirkning, som et stålpladetag kan.

Det er derfor nødvendigt, at afstive stålåsenes overflange imod kipning. Dette kan f.eks. gøres ved at montere vindtrækbånd i alle spærfags 1/3- og 2/3-punkter, og herefter skal disse bånd fastgøres til stålrammerne ved kippen.

Support

Kontakt teknisk afdeling for support og rådgivning

+45 9937 2224

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure