Tips til Cembrit Garanti

Tip #1

Cembrit Garanti nedskriver ikke produkternes værdi i hele garantiperioden og dækker håndværkerudgifter.

Tip #2

Det er en god ide at gemme købskvitteringen på tag- og facadeprodukter fra Cembrit – så gælder garantien fra den dato.

Hvis ikke vi kan se købsdatoen, gælder den dato, hvor vi leverede produkterne til vores forhandler – og den kan lægge lang tid før købsdatoen. Få derfor en fordel ved at gemme købskvitteringen.

Tip #3

Vi er ved din side hele tiden, og vi lever altid op til vores ansvar som leverandør. Og vi tør godt garantere, at vores produkter holder – vi kan nemlig stå inde for kvaliteten!

Det betyder, at garantien ikke er gradueret. Og at den dækker alle tillægsudgifter som eksempelvis håndværkertimer, afmontering og montering.

Tip #4

Cembrit Garanti sikrer den til enhver tid værende ejer af ejendommen, hvortil Cembrit produkterne er anvendt.
Skifter ejendommen ejer, er den nye ejer således sikret af garantien.

Kundeoplevelse

Kernen i Cembrit er nemlig ikke fibercement – det er vores kunder. Derfor udmærker vi os ikke kun på produkter, men også på kundeoplevelser.

Vi er ved din side hele tiden, og vi lever altid op til vores ansvar som leverandør. Vi tør godt garantere, at vores produkter holder – vi kan nemlig stå inde for kvaliteten.

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure