Udvendig træbeklædning med facadebrædder

Cembrit Planker er fremtidens træværk til udvendig beklædning

Smukt som træ - med fibercements fordele

Cembrit planker facadebrædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement og er derfor det perfekte alternativ til traditionelt træværk. Brædderne er færdigbehandlet med stærkt og vejrbestandigt acrylmaling og fås i 14 forskellige farver. Facadebrædderne kan bruges som udvendig træbeklædning - blandt andet som træbeklædning på facader, udhæng og gavle.

Fremtidens træværk

Cembrit planker er en del af et komplet system til træbeklædning udvendigt. Til afslutninger omkring hjørner, døre og vinduer samt kviste og udhæng benyttes Cembrit Afslutningsprofiler der matcher facadebrædderne. Cembrit planker kan stærkt anbefales til private samt professionelle der ønsker en udvendig træbeklædning, der er så godt som vedligeholdelsesfri, færdigmalet, nem at tilpasse og hurtig at montere.

Stilsikkert farveudvalg

Cembrit planker er et nyt facadeprodukt, der er optimalt tilpasset det danske klima. Det stilsikre farveudvalg består af 15 forskellige farver, inkl. den populære RAL 7016/antracitgrå. Produktsortimentet omfatter også andre spændende og efterspurgte nyheder såsom en mal-selv-variant, mulighed for bestilling af specialfarver og en variant i den populære farve svenskrød, der i stigende grad bruges til bl.a. sommerhuse. Cembrit planker understøttes af et komplet tilbehørsprogram, der fuldender den flotte finish.

Facadebrædder i vedligeholdelsesfri fibercement

Facadebrædder i vedligeholdelsesfri fibercement er i fremgang i Danmark, ikke mindst som erstatning for træ. Fibercementprodukters unikke egenskaber, såsom enorm stor modstandsdygtighed overfor det danske klima og et minimalt behov for vedligeholdelse, gør produkterne til et populært valg til både nybyg og renovering. Cembrit planker kræver næsten ingen vedligeholdelse. Afrensning og rengøring udføres med en almindelig svamp og vand evt. tilsat almindelig opvaskemiddel.

Facadebrædder har mange anvendelsesmuligheder