Paneler i fibercement

Cembrit paneler er en flot og meget anvendelig facadeplade, og det er den ideelle løsning til elegant og professionel afslutning af facadeløsninger med Cembrit planker. Formatet gør dem meget velegnede til udskæring og tilpasning, og dermed er de perfekte til steder, hvor der er behov for specielle størrelser og former. Panelerne er derfor en optimal løsning til bl.a. gavle, underbeklædning, kvistflunke, stern og vindskede.

Cembrit paneler har en stærk fulddækkende overflademaling, og de er designet til at modstå selv de hårdeste vejrpåvirkninger, som det danske klima byder på. Cembrit afslutningsprofiler er udviklet til elegante afslutninger omkring døre, vinduer, hjørner mv. Det komplette tilbehørsprogram sikrer en fuldendt finish på dit byggeri.

Panelerne er fremstillet af vedligeholdelsesvenligt fibercement og produceres i 5 forskellige farver. De fås både i en variant med glat overflade og en variant med en naturtro træstruktur. 

Særlige produktegenskaber:
- Minimal vedligeholdelse
- Nem montage
- Suveræn finish

Vælg farve:

Quickfacts
Cembrit paneler

Type
Ikke gennemfarvet

Farver
2

Brandklasse
A2 - s1, d0

Dimensioner
8x1220x3050 mm

Cembrit paneler i holdbar fibercement

En flot og super anvendelig facadeløsning i miljøvenlig fibercement, der bl.a. er perfekt til professionel afslutning på facadeløsninger med Cembrit planker. Cembrit paneler er særligt velegnede til udskæring, hvor der er behov for fleksible løsninger og tilpasning i specielle former og mål. Cembrit paneler er den ideelle løsning til facader, gavle, underbeklædning, kvistflunke, stern og vindskede.

Cembrit paneler har en fulddækkende overflademaling. En automatiseret maleteknik sikrer produkterne en flot og ensartet overflade og maksimal modstandsdygtighed overfor vejrpåvirkninger mv.

Til Cembrit paneler og planker hører et komplet tilbehørsprogram med Cembrit trim, Cembrit afslutningsprofiler og farvetilpassede skruer for en flot og professionel finish på dit byggeri. Afslutningsprofilerne bruges bl.a. omkring døre, vinduer, hjørner m.m.

Hent brochure

Tilbehør og profiler

Ved vindskeder, der er højere end 180 mm, kan der anvendes Cembrit paneler, der tilskæres til den korrekte bredde. Alle skårne kanter skal males med Cembrit kantforsegler.
Cembrit Facadeskruer i matchende farve bruges til montering af Cembrit paneler.

På sternen fastgøres Cembrit paneler på krydsfiner og på vindskede direkte på udhængsspæret. Tilslutning ved tag udføres med Cembrit Vindskedeprofil.

Cembrit paneler bruges som bl.a. underbeklædning og kvistflunke.

Markedets stærkeste paneler i fibercement

• Markedets stærkeste garanti
• Stilsikkert farveudvalg
• Suveræn finish
• Nem montage
• Minimal vedligeholdelse
• Komplet tilbehørsprogram
• Markedets bredeste produktprogram

15 års garanti

Cembrit paneler er dækket af fuld Cembrit Garanti , der omfatter de Cembrit produkter, som er leveret fra Cembrit A/S til forhandler efter den 1. maj 1996.

Find garantibetingelserne her

Gecko Bræddeholder til montering af Cembrit planker

PDF

NCS koder Cembrit paneler

PDF

Inspirationsbrochure Cembrit planker og Cembrit paneler

PDF

Montagevejledning Cembrit planker og Cembrit paneler

PDF

Datablad Cembrit planker og Cembrit paneler

PDF

045 DoP Cembrit Plank and Cembrit Panel EN

PDF

CE 2017 045DoP Cembrit Plank and Cembrit Panel EN

PDF

Cembrit Paneler Produktprøver

Tak for din interesse i vores fibercement-baserede produkter.

Vi har forhandlere i hele landet. Find din nærmeste forhandler <a href="https://www.cembrit.dk/forhandlere" style="text-decoration: underline;">her</a>.

Find din lokale forhandler

Trin 1

Jeg vil gerne vide mere om Cembrit og deres byggematerialer

Bestil håndprøver (maks 2 - Ønskes flere prøver, venligst kontakt os pr. telefon)

Vælg farve:

Trin 2

Udfyld formularen nedenfor for at bestille håndprøver og blive kontaktet af én af vores dedikerede eksperter


Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at den ønskede produktprøve er tilgængelig. Vi behandler din ordre, så snart vi har modtaget den; dog kan du forvente en længere leveringstid, hvis du bor i et af de lande, hvor Cembrit ikke er repræsenteret.