Cembrit Facadeskifer

Elegant skiferløsning til facaden

Farver og mål

Cembrit Facadeskifer

Valgt farve: Sortblå

Gratis produktprøve: Sortblå

Sortblå
Alle Cembrit produktfarver præsenteret på hjemmesiden er vejledende og kan variere fra de oprindelige produktfarver.
DB Nummer Farve Tykkelse Bredde Længde

Cembrit Facadeskifer

Med Cembrit Facadeskifer får du et elegant og tidsløst facadeudtryk. Cembrit Facadeskifer er en komplet facadeløsning med tilhørende, effektivt montagesystem. Fibercementskifer er et let og robust materiale, der egner sig godt som både tag- og facadebeklædning. Cembrit Facadeskifer fås i farven sortblå.

Udover det stilfulde udtryk er Cembrit Facadeskifer i fibercement stort set vedligeholdelsesfrit, og særdeles modstandsdygtigt over for vejrpåvirkninger - hvilket sikrer lang levetid selv under hårde vejrbetingelser.

Skifer kan bruges på hele facader eller i kontrast til andre byggematerialer som træ, glas etc. på dele af facaden. Cembrit Facadeskifer er velegnet til større facader såvel som små, og giver bygningen et rustikt og stilrent udtryk. 

Cembrit Facadeskifer er lette at montere. Cembrit har udviklet et nyt montagesystem til fastgørelse af Cembrit Facadeskifer. Løsningen er yderst konkurrencedygtig, da et minimalt overlæg sikrer lavt m2 forbrug. Montagen foregår nemt med krogsystemet, der minimerer brugen af værktøj.

Teknisk data

Referencer