Cembrit Colourful Design Line

Add colour. Add life.

Add your vision.

CEMBRIT COLOURFUL DESIGN LINE

Cembrit Cover
Et liv i farver.
Se Mere

Cembrit Colourful design line

Cembrit Solid

Stilfuldhed der aldrig skuffer.

Se Mere

Cembrit Colourful design line

Cembrit Transparent

Stoflig elegance.
Se Mere
Sæt kulør på dit byggeri med farvebestandige facader
Cembrit Colourful Design Line er en produktlinje med udtryksfulde facadeplader, der puster liv i dit facadedesign. Hver pladetype med sin egen unikke personlighed. Farveudvalget rummer et væld af muligheder for personligt design. Brug facadeplader i en afdæmpet æstetisk nuance eller vælg en iøjnefaldende farve og mønster som et dristigt arkitektonisk statement. Mulighederne er mange – valget er dit.   Facadepladerne i Colourful Design Line er farvebestandige, slidstærke og holdbare og er et godt match til høje ambitioner og det personlige design. De holder kvalitet, farve og udtryk i mange år frem.

Cembrit Colourful Design Line

Karakterfuldt design og farverige facader frembringer en følelse af nysgerrighed og stimulerer fantasien. Med farver og mønstre kan der skabes byer og miljøer med diversitet og stemning - og bygninger, der oser af liv og personlighed.

Cembrit Solid

Stilfuldhed der aldrig skuffer

Farveudvalget rummer et væld af muligheder for personligt design. Brug facadeplader i en afdæmpet æstetisk nuance eller vælg en iøjnefaldende farve og mønster som et dristigt arkitektonisk statement. Mulighederne er mange – valget er dit.

Cembrit Transparent

Stoflig elegance

Fasadeplader fra Cembrit Colourful Design Line forbedrer læringsmiljøet. Smarte valg i farve og mønstre muliggør muligvis den samlede oplevelse.

Cembrit Cover

Et liv i farver

Legende facadeplader dekoreret med farverige mønstre frembriger en følelse af nysgerrighed og stimulerer fantasien, hvilket hjælper med at skabe et evigt skiftende ydre miljø fyldt med liv omkring disse bygninger.
Visualiseringsværktøj

FÅ INSPIRATION TIL VALG AF FACADEPRODUKTER MED VORES VISUALISERINGSVÆRKTØJ

Overfladestruktur, farve, osv. – det kan være svært at vælge facadeløsning. Især hvis du mangler et billede af, hvordan forskellige facadeplader vil tage sig ud på dit byggeri. Prøv Cembrits visualiseringsværktøj og se udvalgte Cembrit-facadeplader visualiseret på forskellige typer af bygninger.

Colour your life. Colour your thinking.

De forskellige facadepladers udtryk i Cembrit Colourful Design Line nærer de kreative tanker. Der er et hav af muligheder for at realisere det personlige udtryk med Cembrit Transparent, Cembrit Solid og Cembrit Cover – leg med farver, mønstre og overflader og bring dine visioner til live.