Cembrit planker

Cembrit planker er et unikt og robust facadeprodukt, som er den ideelle løsning alle steder på huset, hvor ønsket er flot træbeklædning med lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Det er den helt rigtige løsning til dig, der søger et elegant alternativ til produkter, der kræver en høj grad af vedligeholdelse som fx træ. Cembrit planker er bl.a. meget velegnede til vægge, lofter, gavle, kviste, facader, tagudhæng, garager, skure og altaner.

Cembrit planker er designet til at modstå selv de hårdeste vejrpåvirkninger, som det danske klima kan byde på. De er fremstillet i uorganisk fibercement, som er ubrændbar, modstandsdygtig overfor råd og svamp og ikke nedbrydes eller svækkes over tid.

Cembrit planker har en flot og naturlig finish med stærk fulddækkende overflademaling. De er nemme at montere og det komplette tilbehørsprogram giver mulighed for en elegant og professionel afslutning.

Cembrit planker er fremstillet af robust og vedligeholdelsesfrit fibercement og produceres i 15 forskellige farver. 

Særlige produktegenskaber:
Suveræn finish
Stilsikkert farveudvalg
Komplet tilbehørsprogram

Quickfacts
Cembrit planker

Type
Ikke gennemfarvet

Farver
15

Brandklasse
A2,s1-d0

Dimensioner
8x180x3600 mm

Fremtidens vedligeholdelsesfrie "træværk" er Cembrit planker

Cembrit planker er et ny facadeprodukt, der er optimalt tilpasset det danske klima. Det stilsikre farveudvalg består af 15 forskellige farver, inkl. den populære RAL 7016/antracitgrå. Produktsortimentet omfatter også andre spændende og efterspurgte nyheder såsom en mal-selv-variant, mulighed for bestilling af specialfarver og en variant i den populære farve svenskrød, der i stigende grad bruges til bl.a. sommerhuse. Cembrit planker understøttes af et komplet tilbehørsprogram, der fuldender den flotte finish.

Brædder i vedligeholdelsesfri fibercement er i fremgang i Danmark, ikke mindst som erstatning for træ. Fibercementprodukters unikke egenskaber, såsom enorm stor modstandsdygtighed overfor det danske klima og et minimalt behov for vedligeholdelse, gør produkterne til et populært valg til både nybyg og renovering. Cembrit planker kræver næsten ingen vedligeholdelse. Afrensning og rengøring udføres med en almindelig svamp og vand evt. tilsat almindelig opvaskemiddel.

Hent brochure

Suverænt materialevalg

Cembrit planker i fibercement er ubrændbare og har en unik evne til at modstå det danske klimas vejrpåvirkninger. Plankerne er lette i forhold til deres store styrke og evne til at modstå ydre påvirkninger. Fibercementens egenskaber sikrer at produktet kan ånde, og materialet har en unik modstandsdygtighed overfor råd og svamp.

Cembrit planker findes i to varianter, en med glat overflade og en med træstruktur. Cembrit planker med træstruktur har en naturlig og flot finish med stor variation i mønsteret. Plankerne ligner træ til forveksling, men indeholder alle fibercementens stærke egenskaber. Produkterne har en flot og langtidsholdbar malekvalitet, som bidrager til plankernes naturtro udtryk. Tilpasning, håndtering og montering er enkel, og det komplette tilbehørsprogram sikrer en flot og professionel afslutning på dit byggeri. Til komplet afslutning omkring vinduer, døre m.m. anbefales Cembrit afslutningsprofiler, der er udviklet til formålet.

Cembrit har mere end 90 års erfaring med fremstilling og salg af produkter i fibercement, og tilbyder dig bæredygtige og holdbare løsninger til dit byggeri.

Markedets stærkeste planker i fibercement

• Markedets stærkeste garanti
• Stilsikkert farveudvalg
• Suveræn finish
• Nem montage
• Minimal vedligeholdelse
• Komplet tilbehørsprogram
• Markedets bredeste produktprogram

Cembrit planker Easypack

Markedets stærkeste planker fås nu i halv længde i sampak a 4 stk. - lige til at tage ned fra hylden i byggecentret. Nemme at håndtere og montere.

De mindre formater gør det nemmere at montere og ikke mindst transportere plankerne. Formatet er 1800 x 180 x 8 mm.

15 års garanti

Cembrit planker er dækket af fuld Cembrit Garanti,som omfatter produkter fra Cembrit, der er leveret fra Cembrit A/S til forhandlere efter den 1. maj 1996.

Find garantibetingelser her

Gecko Bræddeholder til montering af Cembrit planker

PDF

NCS koder Cembrit planker

PDF

Inspirationsbrochure Cembrit planker og Cembrit paneler

PDF

Cembrit Facadesystem oversigt

PDF

Montagevejledning Cembrit planker og Cembrit paneler

PDF

Datablad Cembrit planker og Cembrit paneler

PDF

045 DoP Cembrit Plank and Cembrit Panel EN

PDF

CE 2017 045DoP Cembrit Plank and Cembrit Panel EN

PDF

Cembrit Planker Produktprøver

Tak for din interesse i vores fibercement-baserede produkter.

Vi har forhandlere i hele landet

Find din lokale forhandler

Trin 1

Jeg vil gerne vide mere om Cembrit og deres byggematerialer

Bestil håndprøver (maks 2 - Ønskes flere prøver, venligst kontakt os pr. telefon)

Vælg farve:

Trin 2

Udfyld formularen nedenfor for at bestille håndprøver og blive kontaktet af én af vores dedikerede eksperter


Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at den ønskede produktprøve er tilgængelig. Vi behandler din ordre, så snart vi har modtaget den; dog kan du forvente en længere leveringstid, hvis du bor i et af de lande, hvor Cembrit ikke er repræsenteret.