Overskueligt facadesystem

For at gøre det let at finde det optimale produkt til nøjagtig dit projekt eller design, er Cembrits facadeplader struktureret efter et overskueligt og logisk system. Dermed har du – og dine kunder – frit spillerum til at udnytte de mange muligheder, som vores facadeplader giver. Facadesystemet gør det nemt at skelne mellem produkter med forskellige farver og egenskaber.

Overblik over Cembrits farver og egenskaber. Facadesystemet beskriver Cembrits facadeplader med fire forskellige egenskaber.

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Nyhedsbrev

Accepterer nyhedsbrev *
Privatlivspolitik *


Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure