Bølgeplader på facade

Cembrit Bølgeplader giver et unikt udtryk til facaden med spændende former og et spil mellem lys og skygge fra pladernes harmoniske bølger.  Bølgepladerne kan monteres både lodret og vandret.

Cembrit Bølgeplader til facade fås i fire forskellige bølgeprofiler

Cembrit Bølgeplade B5

Cembrit Bølgeplade B6-s

Cembrit Bølgeplade B7

Cembrit Bølgeplade B9-s

Cembrit Bølgeplade B5

Cembrit Bølgeplader B5 giver med sine tætte og mindre bølger et harmonisk og spændende udtryk til facaden. Bølgepladens bløde former og rene linjer skaber et dekorativt og funktionelt element til facaden. B5 er særligt velegnet til store overflader. B5 fås i en mørkegrå farve med en ubehandlet overflade, der giver et råt og naturligt udtryk. Bølgepladens udtryk og minimale vedligeholdelse giver en ren og langtidsholdbar løsning til facaden.

Cembrit Bølgeplade B6-S

Cembrit Bølgeplader B6 er fabriksmalede bølgeplader i fibercement. Bølgepladens højere profil og tættere bølger giver facaden et moderne og kreativt udtryk. Fibercementens funktionelle egenskaber giver en ventileret facadebeklædning, der kræver minimal vedligeholdelse. B6 er særligt velegnet til store facadeoverflader. B6 fås i flere farver, så du kan finde noget, der passer til husets arkitektur og øvrige materialer - og til din personlige smag. Bølgepladen fås også i en umalet cementgrå, der giver en rå, ensartet og neutral overflade. 

Cembrit Bølgeplade B7

Cembrit Bølgeplader B7 giver facaden et moderne udtryk og kant. Bølgepladen minder om tegl med sin høje profil og harmoniske bølger og skaber et unikt resultat, der passer lige ind i den danske byggestil, hvor kvalitet og udseende spiller en stor rolle. B7 er fabriksmalede og fås i flere farver, så du kan få netop det udtryk du ønsker. De afdæmpede farver giver sammen med pladens udtryk et roligt og diskret finish, der holder i årtier.

Cembrit Bølgeplade B9-S

Cembrit Bølgeplader B9 er en stærk og holdbar bølgeplade, der er ideel til store overflader. De bløde og dybere bølger giver et klassisk og roligt udtryk til facaden. B9 er velegnet til alle typer byggerier og særligt skoler, sportshaller, landbrug og industri, hvor pladens robuste og slidstærke egenskaber kommer til sin ret.  B9 har en ubehandlet overflade og fås i en naturlig cementgrå farve, der giver et flot og neutralt udtryk, der falder godt ind i omgivelserne.

Bølgeplader på tag og facade

Hvis du ønsker at skabe et sammenhænge udtryk mellem tag og facade kan Cembrits bølgeplader med fordel bruges til både tag og facade for et unikt og ensartet udtryk. Cembrits bølgeplader er robuste og kræver minimal vedligeholdelse. Fibercementens egenskaber sikrer, at du får en landtidsholdbar løsning, der bibeholder sit udtryk i årtier.