03-cembrit-p-p545i.jpg
03-cembrit-p-p050i.jpg

Rene linjer - mellem lys og skygge

Cembrit Patina Inline har lineære slibninger i overfladen, som giver en levende og tredimensionel effekt til facaden. De geometriske linjer giver sammen med den rustikke overfladestruktur et spændende og dynamisk udtryk, som ændrer sig efter lysets retning og vinklen, bygningen betragtes fra. Cembrit Patina Inline giver karakter og dybde til dit facadedesign.

Med den markante og stilrene Cembrit Patina Inline-plade får facaden en udtryksfuld dybde med en legende skyggeeffekt, der følger dagslysets bevægelse omkring bygningen – og designet kan få et interessant og individuelt udtryk ved at kombinere horisontal og vertikal montering af pladerne.

Også Cembrit Patina Inline vil patinere og lysne med tiden – og gradvist opnå en karakteristisk patina og et stemningsfuld farvespil i overfladen. Som årstiderne skifter og årene går efterlades spor fra lys og vejr, der kommer til udtryk i unikke variationer og nuancer i overfladen.

Cembrit Patina Inline er den nyeste tilføjelse til Cembrit Patina Design Line. Den besidder derfor de samme kvaliteter og populære egenskaber som Cembrit Patina Original og Cembrit Patina Rough. Den er, ligesom de andre, en gennemfarvet, farvebestandig og ikke-brændbar plade, som yder effektiv beskyttelse af bygningen og menneskene deri. Én af pladens mest populære egenskaber er den høje styrke og lange holdbarhed i årevis - med minimal vedligeholdelse.

Kendetegnende produktegenskaber:
• Stilrene linjer, som giver facaden et tredimensionelt udtryk
• En karakteristisk patina og et stemningsfuldt farvespil
• Mulighed for spændende mønstervariationer ved at kombinere forskellige montageretninger
• Bygningens linjer kan fremhæves og betones i et personligt facadedesign

Opnå med Cembrit Patina Inline et legende skyggeeffekt og et elegant udtryk, der ændrer sig i takt med dagslysets passeren. Cembrit Patina Inline er valget for dem, der ønsker et naturligt og levende facadeudtryk.

Vælg farve:

Quickfacts
Cembrit Patina Inline

Type
Gennemfarvet

Farver
5

Brandklasse
A2 - s1, d0

Dimensioner
8x1192x2500 mm
8x1192x3050 mm

Inspirarationsbrochure Cembrit Patina Inline

PDF

Datablad Cembrit Patina Inline

PDF

048 DoP Cembrit Patina Inline EN

PDF

CE 2019 050DoP Cembrit Patina Inline

PDF

Cembrit Patina Inline Produktprøver

Tak for din interesse i vores fibercement-baserede produkter.

Vi har forhandlere i hele landet

Find din lokale forhandler

Trin 1

Jeg vil gerne vide mere om Cembrit og deres byggematerialer

Bestil håndprøver (maks 2 - Ønskes flere prøver, venligst kontakt os pr. telefon)

Vælg farve:

Trin 2

Udfyld formularen nedenfor for at bestille håndprøver og blive kontaktet af én af vores dedikerede eksperter


Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at den ønskede produktprøve er tilgængelig. Vi behandler din ordre, så snart vi har modtaget den; dog kan du forvente en længere leveringstid, hvis du bor i et af de lande, hvor Cembrit ikke er repræsenteret.