Cembrit Patina Design Line

Cembrit Patina Design Line er en vifte af facadeplader med et naturligt og autentisk udtryk. Den enkelte facadeplade har sine egne unikke detaljer og naturlige variationer – ligesom i naturen, hvor årstidernes skiften sætter sine spor overalt. Årstiderne og deres vejrlig sætter også sit præg på Cembrit Patina-facadeplader, der over tid forandrer sig, og opnår deres karakteristiske farvespil og unikke patina. Aldrig i stilstand. Altid i udvikling.

Facader med Cembrit Patina Design Line-facadeplader vil således, udover at være et vidnesbyrd om arkitektens visioner og håndværkerens dygtige håndværk, også bære præg af det liv, der leves i og omkring bygningen. Derfor er denne type facadeplader det naturlige valg, når du ønsker at skabe et byggeri med et levende og individuelt udtryk, hvor facaden patinerer og opnår sit eget unikke udtryk som bygningen ældes.

Klik her for yderligere inspiration og installationsinstruktioner

Brochure

Installation Manual

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure