Patina Design Line

Cembrit Patina Design Line er en vifte af facadeplader med et naturligt og autentisk udtryk. Den enkelte facadeplade har sine egne unikke detaljer og naturlige variationer – ligesom i naturen, hvor årstidernes skiften sætter sine spor overalt. Årstiderne og deres vejrlig sætter også sit præg på Cembrit Patina-facadeplader, der over tid forandrer sig, og opnår deres karakteristiske farvespil og unikke patina. Aldrig i stilstand. Altid i udvikling. 

NYHED

Cembrit Patina Signature

Læs mere

Cembrit Patina Inline

Læs mere

Cembrit Patina Original

Læs mere

Cembrit Patina Rough

Læs mere

Autentiske

Cembrit Patina Design Line

Facader med Cembrit Patina Design Line er det naturlige valg, når du ønsker at skabe et byggeri med et levende og individuelt udtryk, hvor facaden patinerer og opnår sit eget unikke udtryk som bygningen ældes - et vidnesbyrd om arkitektens visioner.

Cembrit Patina inline

play_video

Se film

Rene linjer
- mellem
lys og skygge

Cembrit Patina Inline har lineære slibninger i overfladen, som giver en levende og tredimensionel effekt til facaden. De geometriske linjer giver sammen med den rustikke overfladestruktur et spændende og dynamisk udtryk, som ændrer sig efter lysets retning og vinklen, bygningen betragtes fra. Cembrit Patina Inline giver karakter og dybde til dit facadedesign.

Cembrit Patina Signature

play_video

Se film

play_video
Venligst accceptér marketing cookies for at se denne video.

Forvandl bygninger til dit lærred

Cembrit Patina Signature er den nyeste tilføjelse til Cembrit Patina design line. Den giver dig muligheden for sætte dit eget individuelle præg på din facade. Med den sandblæste overflade giver Cembrit Patina Signature dig mulighed for at visualisere dine kreative ideer med tilpassede designmønstre i facadens overflade.

Visualiseringsværktøj

FÅ SYN FOR SAGEN
MED CEMBRITS VISUALISERINGSVÆRKTØJ

Overfladestruktur, farve, osv. – det kan være svært at vælge facadeløsning. Især hvis du mangler et billede af, hvordan forskellige facadeplader vil tage sig ud på dit byggeri. Prøv Cembrits visualiseringsværktøj og se udvalgte Cembrit-facadeplader visualiseret på forskellige typer af bygninger.

Cembrit Patina Original

Alt andet end ordinær

Cembrit Patina Original forandrer sig og ændrer bygningens udtryk i takt med, at den med tiden opnår en spændende og karakteristisk patina. Overfladens unikke variationer og flotte farvespil tilfører bygningen et autentisk og individuelt udtryk.

Cembrit Patina rough

play_video

Se film

Blød på ydersiden.
Hård på indersiden.

Cembrit Patina Rough er en gennemfarvet plade med en sandblæst overflade, der giver det eftertragtede fløjlsagtige og naturlige finish til din bygnings facade. Raffinerede variationer i farver og overfladetekstur tilføjer et levende udtryk – men først og fremmest tilføjer det karakter og personlighed. Hver enkel plade er unik, og bidrager til et helt personligt udtryk.

 
Brochurer og montagevejledninger