Cembrit Pure System

Dyrk overfladen, og lad arkitektens rene vision komme til udtryk. Cembrit Pure System er et innovativt montagesystem, der bringer det bedste frem i din facade. Med det ikke synlige montagesystem fremhæves et enkelt og kompromisløst udtryk, hvor æstetikken kommer i forreste række – bogstavlig talt.

Cembrit Pure System fremhæver overfladen på den helt rigtige måde, og udtrykket er lige dele eksklusivt, elegant og stilrent.
Cembrit Pure System fremhæver byggeriets arkitektoniske linjer og facadens udtryk med et kompromisløst fokus på formfuldendthed.

Med Cembrit Pure System får du endnu flere muligheder for at personliggøre dit facadedesign. Du kan skabe meget forkellige udtryk med de forskellige pladevarianter i Patina- og Solid- serierne.

Cembrit Pure System er det oplagte valg, når du nægter at gå på kompromis med enkelthed, og når kun det reneste udtryk er godt nok.

Den usynlige detalje, der skaber helheden

Med Cembrit Pure System kan du nemt og hurtigt klikke dine facadeplader direkte på det smarte skinnesystem.

Kliksystem gør det let at montere dine plader, og resultatet er et rent og uforstyrret udtryk.

Systemet er intuitivt at arbejde med og sikrer, at dine facadeplader bliver hængende, præcis som du ønsker.

Skulle det ske, at en plade bliver beskadiget, skiftes den nemt uden at man skal demontere hele facaden.

Uforstyrret elegance

Cembrit Pure System sætter arkitektens vision fri og giver et utal af kombinationsmuligheder i farver, størrelser og strukturer.

Ved at kombinere lyse og mørke farver eller iøjnefaldende udtryksrige farver kan der skabes et helt unikt og personligt udtryk, og dele af facaden kan fremhæves.

Med Cembrit Pure System kan du sætte præcis det præg på bygningen, du ønsker.

Klik her for yderligere inspiration og installationsinstruktioner

Brochure

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os

Hold dig opdateret

Udfyld formularen for at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på nyheder og historier fra vores partnere.

Ved at tilmelde mig Cembrits nyhedsbrev accepterer jeg, at Cembrit sender op til to månedlige e-mails med særlige tilbud, invitationer til events og nyheder.Udforsk Cembrit-universet

Med Cembrits produkter kan du slippe kreativiteten løs – kun fantasien sætter grænser.

Med vores corporate brochure kan du få et indblik i vores univers og udforske de utallige kreative muligheder, du får med facadeløsninger fra Cembrit. Vi har samlet det bedste fra store og små projekter med både udendørs og indendørs facadebeklædning samt tagplader i mange forskellige designs. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Download Brochure