Cembrit Facadeskifer

Med Cembrit Facadeskifer får du et elegant og tidsløst facadeudtryk. Cembrit Facadeskifer er en komplet facadeløsning med tilhørende, effektivt montagesystem. Fibercementskifer er et let og robust materiale, der egner sig godt som både tag- og facadebeklædning. Cembrit Facadeskifer fås i farven sortblå.

Udover det stilfulde udtryk er Cembrit Facadeskifer i fibercement stort set vedligeholdelsesfrit, og særdeles modstandsdygtigt over for vejrpåvirkninger - hvilket sikrer lang levetid selv under hårde vejrbetingelser.

Skifer kan bruges på hele facader eller i kontrast til andre byggematerialer som træ, glas etc. på dele af facaden. Cembrit Facadeskifer er velegnet til større facader såvel som små, og giver bygningen et rustikt og stilrent udtryk.

Cembrit Facadeskifer er lette at montere. Cembrit har udviklet et nyt montagesystem til fastgørelse af Cembrit Facadeskifer. Løsningen er yderst konkurrencedygtig, da et minimalt overlæg sikrer lavt m2 forbrug. Montagen foregår nemt med krogsystemet, der minimerer brugen af værktøj.

Vælg farve:

Quickfacts
Cembrit Facadeskifer

Farver
1

Brandklasse

Hjørne/Hul / Fuldkantet

Dimensioner
4x600x300 mm

Cembrit Facadeskifer - Plader og tilbehør

PDF

NCS koder Cembrit Skifer

PDF

Inspirationsbrochure Cembrit Facadeskifer

PDF

Montagevejledning Cembrit Facadeskifer

PDF

Cembrit Facadeskifer Produktprøver

Tak for din interesse i vores fibercement-baserede produkter.

Vi har forhandlere i hele landet. Find din nærmeste forhandler <a href="https://www.cembrit.dk/forhandlere" style="text-decoration: underline;">her</a>.

Find din lokale forhandler

Trin 1

Jeg vil gerne vide mere om Cembrit og deres byggematerialer

Bestil håndprøver (maks 2 - Ønskes flere prøver, venligst kontakt os pr. telefon)

Vælg farve:

Trin 2

Udfyld formularen nedenfor for at bestille håndprøver og blive kontaktet af én af vores dedikerede eksperter


Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at den ønskede produktprøve er tilgængelig. Vi behandler din ordre, så snart vi har modtaget den; dog kan du forvente en længere leveringstid, hvis du bor i et af de lande, hvor Cembrit ikke er repræsenteret.