Facade

Med Cembrits facadebeklædning får du et stort udvalg af holdbare, vedligeholdelsesvenlige facadeplader i Cembrit fibercement. Skal det være farverigt, skal det have en smuk tekstur – eller varieret struktur som træplanker?

Cembrit Patina Original

Cembrit Patina Original er en facadeplade med en naturlig, rustik overflade, som patinerer og bliver smukkere med årene. Det rå materiales naturlige farveforskelle giver en levende og stemningsfuld overflade med flot farvespil. Med 11 farver at vælge imellem er der mulighed for at eksperimentere med kontraster og variationer og skabe en facadeløsning, der er helt sin egen.

Cembrit Solid

Cembrit Solid er en gennemfarvet og overflademalet facadeplade. Disse egenskaber er med til at sikre en robust og farveægte overflade, der samtidig tilfører byggeriet et moderne og markant udtryk.

Cembrit Solid giver dit byggeri et flot og ensartet udtryk og udover at findes i 13 standard Cembrit farver, kan du også få dem i mere end 2.000 NCS®©-farver.

Cembrit Transparent

Cembrit Transparent er en gennemfarvet facadeplade med en silkemat overflade. Kombinationen af teksturen fra de ubehandlede plader og den transparente overflades foranderlige udtryk giver en helt særlig struktur, der tilfører bygningen et råt og moderne look. Derudover beskytter behandlingen pladerne, og giver dem en glat overflade og et langt liv med minimal vedligeholdelse.

Cembrit Patina Rough

Cembrit Patina Rough har en sandblæst overflade, der giver et fløjlsagtig udtryk. Facaden vil fremstå med en mineralsk, naturlig og diskret overfladefinish, der kan minde lidt om naturlig aldret sandsten. Hver enkel facadeplade har en unik og naturlig variation i farve og tekstur – som var den dannet af naturen.

Ligesom Cembrit Patina Original vil Cembrit Patina Rough lysne og patinere facadebeklædningen over tid  og opnår en karakteristisk og stemningsfuld patina.

Cembrit Patina Inline

Cembrit Patina Inline har lineære slibninger i overfladen, som tilfører facaden et dynamisk udtryk. De geometriske slibninger og den autentestiske overflade gør Cembrit Patina Inline til en stilren og markant facadeplade. Facaden får en udtryksfuld dybde med en legende skyggeeffekt, der følger dagslysets bevægelse. Det er muligt at skabe et spændende design og et individuelt udtryk ved at kombinere horisontal og vertikal montering af pladerne.

Cembrit Patina Inline vil, ligesom de andre produkter i Cembrit Patina design line, patinere og lysne med tiden, så facaden opnår et unikt farvespil. Facadepladen fås i 5 forskellige farver.

Cembrit Patina Signature

Cembrit Patina Signature er en sandblæst Patina facadeplade, der er baseret på den populære Patina Original og den rustikke Patina Rough. Cembrit Patina Signature giver dig mulighed for at skabe dit eget invividuelle design med motiver og mønstre efter dit helt eget ønske.

Du bestemmer selv om, om det er de fine unikke slibelinjer fra Cembrit Patina Original eller den sandblæste Cembrit Patina Rough, der skal være den mest fremhævede. Cembrit Patina Signature har de samme velkendte egenskaber fra Cembrit Patina Original og Cembrit Patina Rough og fås i 5 forskellige farver.

Cembrit Plank

Cembrit planker har en flot og naturlig træstruktur med stor variation i mønstret. De ligner træ til forveksling, men er fremstillet af miljøvenlig og stort set vedligeholdelsesfri fibercement.

Produkterne har en enestående finish, et stilsikkert farveudvalg, samt en suveræn flot og holdbar malekvalitet. Tilpasning og håndtering er enkel og ligetil, og giver en bedre byggefinish.

Cembrit Cover

Cembrit Cover er den perfekte løsning, hvis du vil have stærke farver for et mere modigt udtryk. Med Cembrit Cover kan du bruge farve som et stærkt og udtryksfuldt element på facaden.

Gå på opdagelse blandt de 18 forskellige farver, der tilfører et skarpt og modigt udtryk. Fibercementens naturlige overflade er dækket af en stærk, vandbaseret akrylmaling, som holder sin flotte finish i mange år.

Cembrit Modulplader

For at tilbyde endnu flere anvendelses- og designmuligheder, er Cembrits facadeplader nu tilgængelig i mindre formater. Cembrit Modulplader er mindre varianter af udvalgte Cembrit facadeplader. Det mindre format gør pladerne lettere og dermed nemmere at håndtere og montere, end de større formater.

Montage af Cembrit Modulplader følger stort set de samme retningslinjer som almindelige Cembrit facadeplader i fuld størrelse. Udover nem montage, giver de mindre formater også utallige designmuligheder. Man kan kombinere plader i fuld størrelse med små formater. Det giver dig uendelige muligheder for at udfolde din kreativitet.

Cembrit Patina Mini

Cembrit Patina Mini er en mindre og mere håndterbar variant af de populære Cembrit Patina plader, der med den nordisk-inspirerede farveskala skaber et rustikt udtryk og gør det muligt at sætte et personligt præg.

Cembrit Patina Mini er en ideel løsning for gør-det-selv-personen, der arbejder alene og har brug for lette materialer, der er nemme at håndtere.

Cembrit Natur HD

Cembrit Natur HD er en ubehandlet fibercementplade, der kombinerer råstyrke og æstetik. Pladerne er stærke og hårdføre og bidrager med et groft og rustikt betonlook, der matcher deres solide kvalitet. Cembrit Natur HD er ligesom Cembrit Patina Original til anvendelse som let udvendig facadebeklædning, facadeelementer og brystninger samt gavlbeklædning, sternbeklædning og underbeklædning ved tagudhæng.

Cembrit Natur HD kombinerer en fornuftig økonomi med fibercementens unikke egenskaber, og giver dig en facadeplade, der er utrolig stærk og vejrbestandig og samtidig modstandsdygtig over for mos og alger. De ubehandlede plader leveres i de traditionelle mål for Cembrit facadeplader, men også i en smallere udgave bl.a. til brug som sokkelplade.

Cembrit Panel

Cembrit paneler er perfekt til den professionelle afslutning på facadeløsningen, og det komplette tilbehørsprogram sikrer en flot finish. Cembrit paneler er ideel til gavlbeklædning, underbeklædning, kvistflunke, sternbeklædning og vindskede mv. Minimal vedligeholdelse og lang levetid selv under de hårde vejrbetingelser, som det danske klima kan byde på.

Cembrit Patina Brædder

Cembrit Patina brædder af miljøvenlig gennemfarvet fibercement tilfører, med sin rå og rustikke finish, sjæl og karakter til facaden. Her er det naturlige i fokus, og variationerne i pladens farve er med til at skabe særpræg og patina, der bliver endnu mere fremtrædende, som tiden går og overfladen bliver lysere.

Cembrit Facadeskifer

Cembrit Facadeskifer er en komplet facadeløsning med tilhørende, effektivt montagesystem. Skifer kan bruges på hele facader eller i kontrast til andre byggematerialer som træ, glas etc. på dele af facaden. Cembrit Facadeskifer er velegnet til større facader såvel som små, og giver bygningen et råt og stilrent udtryk.

Fordele ved Cembrit Facadeskifer
› Elegant og stilrent udtryk til facaden
› Nyt krogsystem, der letter montagen
› Minimal brug af værktøj
› Mindre overlæg sikrer lavt forbrug pr. m2

 
Find montagevideoer, montagevejledninger og nyttige tips