play_video

Se film

play_video
Venligst accceptér marketing cookies for at se denne video.

Total makeover af parcelhus

Der var ikke sket meget på det gule hus i Vodskov, siden det blev opført tilbage i 1967. Murværket så halvtrist ud, og taget trængte alvorligt til en udskiftning. I huset bor Ann og Bent, som er henholdsvis grafisk designer og beredskabsinspektør. De havde i første omgang selv planlagt et renoveringsprojekt, som dog viste sig at være dyrere, end de havde regnet med. Da de senere fik vejledning af en arkitekt, kunne de pludselig se nogle helt andre muligheder. Han rådgav dem under hele processen og hjalp dem bl.a. med at nå frem til den optimale udnyttelse af husets kvadratmeter.

 
’Vi kan virkelig anbefale at bruge en arkitekt. Slutresultatet er blevet helt anderledes, end hvis vi selv havde stået for det’
Bent

  Renoveringen omfattede:

Hvidskuring af murvæk

Nyt tag: Cembrit Skifer i farven Sortblå

Ny facade: Cembrit Transparent i farven T111

Ny stern

Renovering med det hele

Med hjælp fra arkitekten kunne Ann og Bent skabe det hus, de drømte om. De renoverede det fra top til tå med vandskuring af murvæk, nyt Cembrit Skifer tag og en ny stern. Taget er af miljørigtig skifer i fibercement og tilfører med sine karakteristiske plader et eksklusivt look. I samme ombæring valgte parret også at få lavet en carport, et skur og en overdækket terrasse, som alle er beklædt med elegante grå plader, der matcher det nye, moderne tag. Facadepladen Cembrit Transparent er en flot og farvebestandig plade, der tilfører et eksklusivt og moderne udtryk.

Har du brug for hjælp eller sparring til dit projekt?

Kontakt din Cembrit Mester og bliv inspireret.

 
Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp
  fra Cembrit?