Se film

play_video

Se film

play_video
Venligst accceptér marketing cookies for at se denne video.

Smuk renovering af klassisk hus

Den smukke og charmerende villa, som huser Jette, Michael og deres to børn, så meget anderledes ud, da købskontrakten blev underskrevet. Taget havde for længst udtjent sin pligt, og facaden var trist og kedelig. Oprindeligt var planen at lægge tegl på huset, men det ville blive en bekostelig affære. Efter en snak med en arkitekt kom parret frem til, at der skulle laves en tilbygning og lægges et nyt tag i vedligeholdelsesfrit fibercement. ’Med billedanimation kunne vi og arkitekten hurtigt se, at Cembrits Toscana tag var det helt rigtige til huset,’ fortæller Jette.

 
’Det har gennem hele renoveringen været vigtigt at bevare husets sjæl, og det synes vi, vi gør med valget af taget.’ fortæller Jette.

 Renoveringen omfattede:

Tilbygning

Hvidskuring af murværk

Nyt Cembrit Toscana tag

Ny terrasse

Få opdateringer – stor forandring

Huset fik en væsentlig opgradering med det nye Cembrit Toscana tag, som er et populært alternativ til traditionelle bølgeplader. De bløde og runde former passer perfekt til resten af huset og matcher parrets stilmæssige ønsker. Derudover blev de gule mure hvidskuret, så huset nu har et elegant og stilrent udtryk, der ikke sådan lige går af mode. ’Toscana var det helt rigtige til huset. Det har gennem hele renoveringen været vigtigt at bevare husets sjæl, og det synes vi, vi gør med valget af taget, selv om det er et nyt koncept og utraditionel på sin vis,’ fortæller Jette. I forbindelse med renoveringen blev der også anlagt en ny terrasse, der virker som en perfekt forlængelse af huset. Brostenene, som er lagt i runde, bløde former hele vejen rundt om huset, er prikken over i’et i boligens samlede udtryk. Fine detaljer som runde vinduer og små trin og trapper, der forbinder hus og have, skaber en hyggelig stemning og gør, at man føler sig hensat til varmere himmelstrøg.

Har du brug for hjælp eller sparring til dit projekt?

Kontakt din Cembrit mester og blive inspireret. 

Kender du alle mulighederne for totalrenovering af 70’er huse med hjælp
  fra Cembrit?