Cembrit Facadeprodukter 

Dit valg. Cembrits facadesystem gør det nemt for dig at vælge det rigtige produkt, og udnytte de mange
designmuligheder og produktegenskaber vores store sortiment tilbyder. Cembrits facadeplader i miljøvenlig
fibercement har meget stor styrke, og du får en flot, langtidsholdbar og stort set vedligeholdelsesfri facade.

Cembrit Transparent

Cembrit Transparent er gennemfarvet med en silkemat overflade. Den giver dig en kombination af teksturen fra de ubehandlede plader og det uforanderlige udtryk med en transparent overfladebehandling.

Den transparente overfladebehandling tilfører pladens overflade en farve, der fremhæver fibrene og giver styrke og karakter til udtrykket.

Cembrit Solid

Cembrit Solid er gennemfarvet og overflademalet. Den har således en matchende farve på overfladen og på kanterne, og alle udskæringer og borede huller får samme nuance som pladens kanter.

Cembrit Solid giver dit byggeri et flot og ensartet udtryk og udover at den findes i 18 standard Cembrit farver, kan du også få den i mere end 2.000 NCS®-farver.

Cembrit Cover

Cembrit Cover er den perfekte løsning, hvis du vil have stærke farver til et mere modigt udtryk.

Fibercementens naturlige overflade er dækket fuldstændigt af en stærk, vandbaseret akrylmaling. Du har 26 forskellige standardfarver at vælge mellem, og du kan også vælge blandt over 2.000 NCS®-farver.

Cembrit Patina Original

Cembrit Patina Original har en naturlig overflade med et ubehandlet udtryk. Du kan se fibrene og fibercementens naturlige strukturer, ligesom linjer fra slibningen er synlige.

Det rå materiales naturlige farveforskelle giver en levende overflade med smukt farvespil. Og med årene vil facaden gradvist lysne og opnå en karakteristisk patina.

Cembrit Planker

Cembrit planker har en flot og naturlig træstruktur med stor variation i mønstret. De er den ideelle løsning alle steder på huset, hvor ønsket er flot træbeklædning med lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Produkterne har en enestående finish, et stilsikkert farveudvalg, samt en suveræn flot og holdbar malekvalitet.

Cembrit Natur HD

Cembrit Natur HD fremstår med en naturlig overflade og karakteristiske farveforskelle. Pladen patinerer, og dens udseende kan derfor variere fra plade til plade. Dette giver et spændende og levende udtryk til facaden i stil med overfladen af beton.

Cembrit Natur HD leveres i en smallere udgave bl.a. til brug som sokkelplade.

 
Se alle farver på Cembrit 
Facadeprodukter