Håndværkercentrum

Velkommen til Cembrit Håndværkercentrum - En side som har samlet alt det indhold, vi har, som er vigtigst for jer i hverdagen. God arbejdslyst.

BLIV MESTER I RENOVERING 

Med de stærkeste produkter

 
Cembrit Håndværker Centrum gør hverdagen meget nemmere

På Cembrits Håndværker Centrum kan du finde inspiration og idéer til brug i hverdagen.

Vi har samlet alt det, der er mest relevant for jer og sikret hurtig og nem adgang til fif, nyheder og ikke mindst monteringsvideoer til vores produkter. På siden vil du blandt andet finde inspiration til spændende renoveringer, værktøjer og andre relevante links.

 
Renovering

Vi har et stort produktsortiment til renovering af både tag og facade, som er velegnet til både store og små projekter.

 
 
Vælg det rigtige værktøj til opgaven 
- Vi guider dig på vej 

 
Cembrit Tip: Ventilation af facaden

Ved montering af Cembrit Facadeplader, husk at holde 10 mm. fri sprække til ventilation i top og bund af konstruktionen, samt under og over vinduer og døre. Montér også drypnæser med min. 10 mm. afstand til facadeproduktet for at undgå løbere på facaden og friholde ventilationsarealet.

 
 
Find flere tips til montage af Cembrits produkter 

 
Cembrit Tip: Opbevaring inden brug

Placer tag- og facadepladerne på plant underlag og fjern fabriksemballagen fra pallen ved modtagelsen. Der kan dannes kondens, som kan efterlade kalkskjolder på pladerne ved forkert opbevaring. Husk at dække pladerne til med en presenning, så de står tørt eller sæt pladerne under et tag. Opklods også presenningen med et par lægter for at opnå ventilation.

 

 SUPPORT
Kontakt teknisk afdeling
for support og rådgivning
+4599372224

 
Cembrit Tip: Ingen skivevirkning med bølgeplader

Når du monterer bølgeplader af fibercement på stålåse, skal du være opmærksom på at bølgepladetaget ikke kan optage skivevirkning, som et stålpladetag kan. Det er derfor nødvendigt, at afstive stålåsenes overflange imod kipning. Dette kan f.eks. gøres ved at montere vindtrækbånd i alle spærfags 1/3- og 2/3-punkter, og herefter skal disse bånd fastgøres til stålrammerne ved kippen.

Reklamation

Står du med en reklamationssag, kan du nemt udfylde vores formular her, og vi vil hurtigst muligt tage hånd om sagen.