Få nyt syn på dit projekt 

Jo tidligere, vi kommer ind i projektet, jo bedre kan vi give den mest værdiskabende sparring. Vi har nogle af markedets bedst afprøvede produkter, en af markedets bedste garantiordninger og en 1. klasses teknisk afdeling til back-up, så dit projekt er i gode hænder, når du entrerer med os.

Med Cembrit Garanti er du på den sikre side

Når du indgår et samarbejde med Cembrit, er vi med dig i hele processen. Med en stærk partner har du ekstra garanti.

Har du brug for rådgivning?

Hos Cembrit Projekt er vi sat i verden for at gøre din dag lettere og dine projekter mere effektive. Vi er altid lige om hjørnet med værdifuld produktindsigt og topprofessionel rådgivning. Lige fra skitseprojekt til opstartsmøde på byggepladsen. Du behøver blot at udfylde formularen, så er vi klar til en uforpligtende snak; enten på telefonen, mail eller face to face hos dig eller os.

Jo før jo bedre

Jo tidligere, vi kommer ind i projektet, jo bedre kan vi give den mest værdiskabende sparring. Vi kan være med til at tage tingene i opløbet, og sørge for at vores produkter anvendes optimalt, og spiller bedst muligt sammen med andre materialer. For os handler det om at bidrage med en værdiskabende rådgivning ved at dele indgående viden om vores produkters egenskaber, funktion, ydeevne og udseende.

HØR ERLING FRA ENEMÆRKE OG PETERSEN FORTÆLLE OM SIT SAMARBEDE MED CEMBRIT PROJEKT

play_video

Se film

play_video
Venligst accceptér marketing cookies for at se denne video.

 

Download teknisk materiale som montagevejledninger og datablade her

 
Få råd og vejledning til dit næste projekt

Vores projektkonsulenter står klar til at rådgive dig igennem hele dit byggeprojekt - fra designfasen til det færdige projekt.

15 års Cembrit Garanti - Det sikre valg

Alle Cembrits produkter er gennemtestede efter skandinaviske standarder, og hertil kommer markedets stærkeste garanti der sikrer muligheden for 100% dækning i 15 år. Vi nedskriver ikke produkternes værdi i hele garantiperioden, og hvis der skulle opstå problemer, dækker vi også udgifter til demontering og montering af nye produkter, så længe vores produkter er korrekt monteret. Hos Cembrit Projekt er vi altid klar til at hjælpe både før, under og efter processen, så vi sikrer, at dit byggeri er du på den sikre side.

Bæredygtigt byggeri

Bæredygtigt byggeri handler om mere end energi – det handler om at skabe de bedst mulige rammer for byggebranchen – både på det miljømæssige, praktiske, sociale og økonomiske område. Hos Cembrit hjælper vi dig med at være bæredygtig. Vores produkter er lavet af naturmaterialer, frembragt under miljørigtige forhold og med fokus på minimering af ressourcer i både produktion og anvendelse.

Vi levererer i dag flere og flere byggematerialer til bæredygtige byggerier, der skal DGNB-certificeres eller svanemærkes. Vi har EPD'er til alle vores produkter, der omfatter produktcyklus fra produktion til levering.