Log ind på Cembrit Mester

 
 
Vær på forkant med nyheder, tips, teknisk backup og fast konsulent

 
 
Bliv promoveret og modtag
  effektiv salgs- og produkttræning

Bliv Cembrit Mester, og få alle fordelene

Som certificeret Cembrit Mester er du altid opdateret om den nyeste viden, de bedste tips og nye produkter på markedet. Du får adgang til effektive, salgsunderstøttende kurser, som ruster dig endnu bedre til mersalg til gavn for din forretning. Vi giver dig redskaber til at optimere din arbejdstid via dine produktvalg og monteringsmuligheder.

Som Cembrit Mester får du værdifuld promovering på vores hjemmeside, facebook og i brochurer. Du får tilknyttet en fast konsulent, som kender dig og altid er klar til at hjælpe dig – både i opstartsfasen på byggepladsen, men også med løbende teknisk bistand.

Modtag nyheder, prøv produkter og få tips som den første

Som Cembrit Mester får du dit eget login her på siden. Her bliver du den første, der modtager nyheder og hører om lancering af nye produkter. Du modtager løbende tips til produktmontage  og bliver inviteret til relevante kurser for dig.
 
Du får redskaber til at optimere din arbejdstid via viden, tips og tricks om montering og produktvalg.
 
Samarbejdsfordelene gør dig ekstra attraktiv over for kunderne – og det kan give positive udslag på din bundlinje!

 

Du får tilknyttet en fast Cembrit Mester konsulent, som kender dig og altid er klar til at hjælpe dig videre – både i opstartsfasen på byggepladsen, men også med løbende og hurtig teknisk bistand.

Optimer dit arbejde med salgs– og produkttræning

Få produkttræning i nye Cembrit produkter og monterings- muligheder, inden de kommer på markedet. Det sikrer, at du altid er på forkant med de nyeste metoder og materialer.

Få løbende salgstræning, og bliv rustet til at skabe mersalg hos dine kunder til gavn for din omsætning. Modtag samtidig tips til at optimere din arbejdstid gennem produktvalg og monteringsmetoder, så du sparer både tid og penge.

 

Vil du være opdateret med den nyeste viden og de nyeste produkter, så dit arbejde er på forkant med udviklingen? Som certificeret Cembrit Mester er du klædt på til at yde det ekstra, opgaverne kræver.

 

Vil du være en del af Cembrit Mester?