Få et nyt syn på dit projekt

Projektafdeling hos Cembrit, der har til formål at hjælpe dig med at optimere jeres byggeprojekter – både byggeteknisk, æstetisk og økonomisk.
Vi har de kompetencer, der skal til for at kunne matche både dine og kundens behov – og i samarbejde med jer tilføre byggeriet nye, spændende facetter.

Lad os fortæller dig om de mange fordele.

Rådgivning i alle byggeriets faser

Når du entrerer med os, kan du regne med hjælp fra folk, der taler dit sprog, og som kender Cembrits produkter ud og ind og er i stand til at forholde sig til den virkelighed, produkterne skal leve i. Jo før vi kommer med i processen, desto bedre kan vi rådgive dig og sikre det mest optimale resultat.

Har du brug for inspiration og rådgivning?

Vores konsulenter er med dig hele vejen i processen - fra skitse til færdigt projekt. Vi giver inspiration og rådgivning, når du har brug for det.

Vi leverer til bæredygtige byggerier

Bæredygtigt byggeri handler om mere end energi – det handler om at skabe de bedst mulige rammer for byggebranchen – både på det miljømæssige, praktiske, sociale og økonomiske område.

Når du vælger et Cembrit-produkt, bidrager det på mange områder til den samlede bæredygtighedsprofil i byggeriet. Vores produkter er lavet af naturmaterialer, frembragt under miljørigtige forhold og med fokus på minimering af ressourcer i både produktion og anvendelse - f.eks. genanvendes produktionens affald, når det er muligt, direkte i produktionsprocessen igen. 

Vi leverer i dag produkter til både DGNB-certificerede og svanemærkede byggerier. Alle Cembrits fibercementprodukter har produktspecifikke EPD’er (miljøvaredeklarationer), der omfatter produktcyklus fra produktion til levering.

INSPIRATIONSFILM

play_video

Se film

play_video
Venligst accceptér marketing cookies for at se denne video.

Cembrit Living Architects

Cembrit Living Architects er et team af specialter på tværs af Norden, der er dedikeret til at til at sætte nordisk arkitektur på dagsordenen. Teamet brænder for at inspirere og bidrage med ideer til kreative facadedesigns.

Dansk Arkitektpanel - en del af Nordic Architect Panel

Et panel blandt nordiske arkitekter og rådgivere med fokus på trends og tendenser, branche og konjunkturer samt aktuelle udfordringer inden for byggebranchen. Deltag i panelet eller læs de seneste undersøgelser.