Custom-built Thinking

Cembrit Custom-built Thinking giver arkitekter friheden til at tænke, udvikle og skabe fremtidens facadeløsninger. Præcis som du vil.

Skabt til frie rammer

Byggeri er en kompleks proces - fra idé til det færdige projekt. Derfor er det vigtigt for os at skabe fleksible løsninger, som kan formes, kombineres og tilpasses præcis efter behov og projekt. Vores facadeplader kan leveres skræddersyet fra fabrikken - skåret, forboret og med mulighed for kantforsegling. 100% tilpasset. Og de kan samtidig leveres tilpasset den specifikke projektplan. Det optimerer tiden på montage og forhindrer kostbare fejl på byggepladsen, inklusiv skærestøv på pladerne, som ofte kompromitterer det æstetiske slutresultat.

Vores produktionsfaciliteter giver mulighed for, at vi kan levere vores facadeplader:

  • Skåret og forboret
  • Pakket og altid 100% klar til montage
  • Kantforseglet
  • Indpakket i beskyttende folie
  • Projekttilpasset mærkning og levering

play_video

Se film

play_video
Venligst accceptér marketing cookies for at se denne video.

Du skal have frihed til at vælge og sætte dit helt eget præg på vores facadeplader. Derfor tilbyder vi:

  • Mere end 2.000 farvemuligheder
  • Mulighed for specialdesignede formater og dimensioner
  • Unikke overflader og strukturer

VORES PRODUKTER

Vejrbestandig
Fibercement er et ubrændbart og vejrbestandigt materiale - og skabt til byggeri i det omskiftelige nordiske klima.

Let
Fibercement er et stærkt og alligevel forholdsvis let materiale. Det giver dig mulighed for ta lege med facaden uden kompromisser og begrænsninger.

Bæredygtig
Alle facadeplader fra Cembrit er lavet af naturmaterialer, frembragt under miljørigtige forhold med fokus på minimal brug af ressourcer, fra produktion til levering.

Fleksibel
Fibercement kan skæres og tilpasses - præcis, som du vil. Det giver dig fleksibilitet og frihed til at designe og skræddersy dine løsninger fra projekt til projekt.

Living Architects

Hos Cembrit går vores produkter og løsninger altid hånd i hånd med viden, faglighed, inspiration og service. Vi ved, hvor vigtigt det er som arkitekt at have en god proces - både kreativt og teknisk. Derfor har vi også et go-to-team af specialister, Cembrit Living Architects, der rådgiver og inspirerer arkitekter i hele Norden i forhold til design og brug af facadeplader.  Cembrit Living Architects sidder inde med den nyeste viden om arkitektur og byggeri i Danmark, Norge, Sverige og Finland og vil være en unik sparringspartner for dig i alle faser af et byggeri.